Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőr Artúr
tag
És hol?
Épp ma lett volna szükségem rá, de az event logban nem találok ilyesmit.
(egy hete nem használtam a gépem, mégis 10% hiányzott az akku töltésből, ami azért önkisülésnek sok egyetlen hét alatt - olyan, mintha párszor bekapcsolt volna a kis dráááágaszááágom olyankor is, amikor én nem kértem rá) -
Üdvözlöm a listalakókat!
Amit én javasolok:
Ha nem tetszik a csempés StartMenü, akkor Classic Shell. Én már a Win7-en is ezt használtam -- régimódi, de nagyon jól paraméterezhető startmenü és intézőkiegészítő.
A másik nagy kedvencem a portabbleapps.com. Rengeteg programnak van meg itt a hordozható, tehát sima másolás után használható változata, és ami a legjobb, van hozzá egy kis keretprogram, amivel rendszerezni lehet őket -- és ami nagyon fontos: a frissítésükről is gondoskodik. Én innen használom többek között a következőket: Thunderbird, Opera, FireFox, VLC, VLC, SMplayer, MPC, LibreOffice, IrfanView, IObitUninstaller, ProcessMonitor, ProcessExplorer, AutoRuns, KeePass, TeamViewer, UnetBootin, FoxitReader, ChristalDiskInfo,ChristalDiskMark meg még tucatnyi más, de a teljes lista több száz programot tartalmaz.
MaCS
-
pc360
addikt
A saját ízlésed szerinti. És ami Win 7-en is. A 10-hez külön hasznosak:
- Destroy Windows Spying
- DoNotSpy10
- Winaero TweakerA többi a szokásos. Böngésző: amit megszoktál. Képnézegető: IrfanView. Zenelejátszó: foobar2000. Torrent kliens: qBittorrent. Vírusirtó + tűzfal: Comodo IS. Videolejátszó: VLC. Karbantartás: CCleaner. Ezek az általánosak, a többire a milyen program, ami topikban tudsz rákérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Teclast Tablet Topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EAFC 26
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Mini PC
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest