Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
BFeco
üzenetére
Szia !
Eszméletlen.....
Letöltöttem a 3165-s mappából a wifi-hez tartozó Win10-11-s .exe fájlt , telepítettem és azonnal ott volt a 2.4 és az 5 GHz-s hálózat is !!!Igen elég komoly kis AP : [TP-Link EAP660 HD]
-
UserX
addikt
válasz
BFeco
üzenetére
Szia!
Hát itt nagyobb a baj, mint gondoltam!
Megjött az új aksi, olyan 25%-on van. A proci továbbra is csak 800MHz-n fut. Ahogy kihúzom a tápellátást, le is áll az egész rendszer! Szerintem nem is töltődik üresjáraton!
Azért még egy Win10 reinstallt megpróbálok. A Zorin még Live-on is úgy fut, mint a nyíl...Még jó, hogy most vettem SSD-t és RAM-ot...!
Lehet, hogy a töltő sem jó?
Nem OFF-olok tovább, áthúzok valami notebook-os topicba.
Köszi a segítségeket!
-
carr
őstag
válasz
BFeco
üzenetére
ez azért kemény. 3 éve úgy vágták utánam, 2k/db-ért hogy a fizetést se akarták elfogadni. lol

mostmeg. 5k? wtf?
Ráadásul mikiegér sincs hozzá. vagy ha van, fél méteres. akasztani is szar... nemhogy használni. kibaszott új világrend. csinálok inkább magamnak 4m hossszút. fuck that shit
-
UserX
addikt
válasz
BFeco
üzenetére
Hát köszi szépen, igazságod lehet! 90W-os tápom éppen nincs a 'ládafiában'.
Nekem ez a noti tökéletesen megfelel, ráadásul most updateltem (RAM, SSD).
Próbálok keríteni aksit, addig jó lesz valami LINUX. A Winről van másolat külső HDD-n, úgyhogy nem tart sokáig visszaklónozni...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet, hogy a töltő sem jó?