Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sellerbuyer: Nagyon drága a RAM de mégis most érdemes venni!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
flash-
üzenetére
A de facto megoldás természetesen az lenne, ha a shuffle-t a lejátszó csinálná, ahogy ezt előttem is megjegyezték.
Ha esetleg mégsem tud ilyet (talán egyszer láttam ilyen lejátszó kütyüt), akkor powershellben is megoldható, én valahogy így csinálnám:
Get-ChildItem -LiteralPath .\ | Sort-Object { Get-Random } | ForEach-Object -Begin { $counter = 1 } -Process { New-Item -ItemType HardLink -Name "$($counter.ToString('00000'))-$($_.Name)" -Value $_; $counter++ }
A hamarjában tákolt egysorosnak előfeltétele, hogy egy könyvtárba legyenek bedobálva a fileok (tehát nuku alkönyvtár, egyáltalán ne is legyen), és abban a könyvtárban kell állni a powershellben amikor lefuttatod.
Fogja az összes filet, random sorrendezi, majd mindegyikhez csinál ugyanebbe a könyvtárba egy hardlinket (tehát plusz helyet nem foglal), ahol a hardlink az eredeti fájlra mutat, de a fájlnév elé befűzi a sorszámot (ugye a list már random), a példában 5 számjegyig nullákkal kipaddelve.
Ezután fogod a hardlinkeket és átmásolod oda ahonnan le fog játszani
(köszi a mai párperces agytornát)(#99422) bacsis: milyen lap? Sima Intel USB controller vagy valami egzotikusabb? BIOS-ban hogy áll az EHCI handoff (kikapcsolva kellene lennie)?
-
TRob1
veterán
válasz
flash-
üzenetére
Az erősítő ok. De mi a lejátszó? Vmi kis mp3 lejátszó, vagy laptop, vagy pc, vagy telefon, vagy... ?
Gondolom pc vagy laptop ha már ez a topik, onnantól kezdve meg a kismillió lejátszó app közül lehet válogatni, szerintem a többség tudja, a népszerűbbeknek meg mind kell tudnia.
De a kis mp3 kütyük is szokták tudni általában.
Tehát mi maga a lejátszó?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Steam Deck
- Xbox Series X|S
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest