Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
"Annyi vírusírtót nem is ismerek, mint amennyi ott a startmenüben van.."
Amikor gondolkodás nélkül fikázunk...
Azok a programok nem rezidensek. Alkalmi használatra valók, telepítést nem igényelnek, hónaponkét futtatom őket. Így a problémához abszolúte semmi közük. Kiegészítő védelemként a vírusirtó topikban javasolt programok. Persze azok is hülyék, mi? 
"Mióta ilyen hulladékokat nem használok minden működik.
"Felhomályosíthatnál, hogy pontosan mire gondolsz?
Kizárólag csak olyat segédprogramot használok, aminél látom, hogy mit csinál, és bármikor, ha kell visszaállítható az adott beállítás. Ezeket is csak nagyon ritkán használom. Olyat soha, ami mélyen belenyúlhat a rendszerbe. Ezenfelül van rendszeres napi macrium mentésem a teljes rendszer particióról és vannak rendszer visszaállítási pontok is.
De ne fogd vissza magad, fikázz csak bátran.

(#98204) Doky586
Az MI a bejelentkezési menü volt. Egyértelműen hallani. Nem én hívtam őket, ők hívtak engem. Persze azért lehetne fizetős, de rákérdeztem nem volt az. Persze ettől még hazudhattak, de azért ne trollkodjunk.

Ja és a ccleaner és a legtöbb "jó" takarító program, biztonságos beállításban, kizárólag csak azokhoz a registry beállításokhoz nyúlnak, aminek a rendszer mélyebb működéséhez semmi köze. Maximum kisebb galibát okozhatnak de rendszer összeomlást nem, vagy appcrash. A registry takarítását nem csináltam még, minek, nem sok vizet zavarnak az esetleges hibák, amiket kijelölnek.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Adobe Indesign
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Azok a programok nem rezidensek. Alkalmi használatra valók, telepítést nem igényelnek, hónaponkét futtatom őket. Így a problémához abszolúte semmi közük. Kiegészítő védelemként a vírusirtó topikban javasolt programok. Persze azok is hülyék, mi?
"