Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Leírtad a lényeget, tojtak rá... Tehát megoldhatták volna, ha annyira akarják, pláne ilyen szinten, sőt kellett volna, de neeem. Csak akkor ilyen hozzáállásnál majd nem kell reklamálni sem, ha esetleg valami gondjuk adódik... Egy 5-6 fős kis irodánál lehet kisebb erre a keret, de valahol nyilván rájuk is vonatkozik. Persze tojhatnak rá, ha annyira akarnak, nem kell backup sem, mindenki használja adminként a gépét, töltsön le, telepítsen, csináljon rajta kedve szerint akármit, mintha csak otthon lenne... Még szerencse, hogy normális helyeken általában nem így megy.
-
Geth
veterán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Én nem vettem észre, hogy egyre rosszabb lenne. Minden ugyanúgy működik évek óta, végre nyírják az smb1-et. Mi az amitől a linux ég és föld? (Leszámítva, hogy én ott nem találtam alapból működő ws-discoveryt)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- E-book olvasók
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest