- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snpetit
aktív tag
válasz
Geri27 #88464 üzenetére
Minden hardvered új? Leírhatnád most már mi van a gépben. (Új-régi). Az ilyen hosszabb idő után nem indulok jellegű dolog pufferkondi szokott lenni (nem csak púposodhat ki is száradhat), de ha új a gép akkor nem lehetne probléma. Ha gondolod küld át nekem a minidump-ot megnézem.
Egyszer járt nálam egy gép az azt csinálta, hogy mikor bemelegedett akkor kapcsolt le. Mindent végig teszteltem és nem jöttem rá hol a hiba. Alaplap+memória+proci kicserélve akkor is csinálta. És mi volt a hibás? A ház reset kapcsolója a hőtágulás miatt bizonyos hőfokon zárt. Azt hittem már mindent átnéztem, de ez ébresztett rá, hogy sok mindent kell még nekem is tanulnom
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest