Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
rene85
üzenetére
Ne telepítgess külön drivereket, csak ha valamit nem talál. Aztán ha minden rendben megy már, akkor mehet fel újabb vga esetleg hang driver. (TV legyen szerintem lehúzva telepítés alatt, mert előfordul hogy azt teszi alapértelmezett képernyőnek)
ui: Mondjuk én még soha nem telepítettem win-t offline, mindig online vagyok, és mindig ms fiókot használok/használtatok. Igaz, gond sincs soha. (kopp-kopp)
(#88045) Oldman2 :
Ezt nem teljesen értem. Én minden fájlomhoz külön tudok alapértelmezést társítani.Az meg szerintem normális hogy új felhasználó, új beállítás. Hisz nem feltétlenül ugyanaz vonatkozik minden felhasználóra...
De ahogy sejtettem, Te olvasol, nem próbálsz. Legyen így. Go 7, pá!
-
válasz
rene85
üzenetére
Mit modjak még róla ? Ott a cím a képen. Ha elkezdem beírni a tb után egyből beadja az egészet, nem kell végig se írni. Microsoft szervereiről tölti a telepítőt..
Én semmit drivert nem telepítettem volt, a win10 letölt minden szükséges drivert és csak a hiányzókat keresgélném kézzel.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Xbox Series X|S
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest