Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
"Irreleváns, máshol meg 0/1000"
Szamomra meg a 0/1000 irrelevans. Most igy jobb?"Mert ki állítsa be?"
Mondjuk global default?"Bár lehet jobban jártál volna, ha valaki beállítja."
Ezt nem tudom mire velni..."Rossz feltételezés"
Mi a rossz?"Ha a driveon nincs rajta amit írtál, akkor automagically nem kerül rá a tartalmára sem, szerencsére"
Egyertelmu. De a driveon csak egyetlen egy aktiv van, szerintem kitalalod (mindenki/teljes)."Azt érezzük, hogy ez nem jogosultság probléma, hanem sz*rul került rá az adat, nagy különbség."
A jogosultsag az elereshez kellett, mert nem engedte a modositast. Remlik meg? Illetve kozolnem, hogy az adatot szarul egy masik win10 csinalta, szoval nincs kulonbseg. Erzed?"Gondolom nem számoltál szemmel hasht, persze hogy lehet benne adat"
Ugy ertettem, hogy engedi olvasni es nem "nullas" placeholder.Pont azert hasheltem ujra, hogy a garbage reszeket ismerje fel es a helyere toltosn ujra, de ez mar nem ide tartozik.
"Ha sokszor kellett már ilyet csinálnod, én azért egy RAM tesztet futtatnék, egy kezemen meg tudom számolni hányszor kellett rehasht tolnom az utóbbi 5 évben."
Felesleges, mivel az korabbi esetekre utaltam amikor a win10 szetbarmolta a masolt adatokat. A ramoknak semmi bajuk stabilan futnak. Ez se ide tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi