Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sztlaci
üzenetére
Szia.
Van ellen példa is.Idén május 14-én próbáltam ki a Windows 10-et, előtte hetekig tájékozódtam ebben a topikban. (előtte 11 évig Linux-szos voltam)
Csak úgy kedvtelésből tettem, valamikor xp-m volt 3 évig 2004-től mint totál kezdő. Mezei, vagy átlagos felhasználó vagyok. De ugye Windowson kezdő. Nos, az itteni tájékozódás elrettentő volt! Probléma probléma hátán, a topikot végig veszekedő felhasználókkal különösen egy fószer mindenkivel veszekszik így nem voltak jó előérzeteim de semmi baj, a LinuxMint egy másik ssd-n csücsült használatra készen.
Infós barátom feltesz egy Windows 10 prot, kreált hozzá violint és haza ment. kezdtem belakni az új op rendszerem majd ahogy a nagy könyvben avagy ebben a topikban meg vagyon írva minden oldalon, fél nap múlva csak úgy semmit el nem nyomogatva (frissítés) összeomlott a rendszer. Itt fel is adhattam volna, visszamenve az én jókis Mintemre amivel probléma 1 szál se.
Csakhogy nem adtam fel már csak azért sem. Előre bocsájtom, hogy ebben a topikban és a gugliban kikeresve 66 féle képpen írják le segítség képpen, hogyan kell telepíteni. Ezt kapcsold ki utána vissza, azt kapcsold ki, sőt töltsd le ezt meg ezt a progit és ehhez még több másik progit és így telepítsd stb, stb, stb...…..A progikhoz is progit ajánlanak, hogy majd úgy szuper lesz minden!

Láttam a jogtiszta és nem jogtiszta Windowsok gazdáinak tipródását, vitáját, bizonygatását sőt, valaki nagy bőszen leírta, hogy totál hülye aki ebben a jóságos kulcs dömpingben OEM-et találna venni.
Én voltam olyan hülye, hogy rendeltem egy Windows 10 prot (OEM) ami megjött, mindenféle buhera nélkül telepítettem egy ssd-re, be se néztem a BIOS.ba, nem kapcsoltam ki-be semmit, hanem UEFI módban úgy ahogy volt csináltam egy tiszta telepítést.
Tudom, nem használok különleges cuccokat és nem dolgozok a gépen, de azért olyan hülye se vagyok mint amit ma vagy tegnap? pötyögött be egy user, hogy tulajdonképpen az átlag felhasználó az 1 hülye. Volna számára pár keresetlen szavam vagy mondatom de hagyjuk. Tehát:
Sikerült hiba nélkül telepítenem a win10-et és szépen testre szabtam ahogy nekem jó. 1709 volt és ebben a topikban már jó előre elrémísztettek az 1803-tól ezért mivel nem is akart erőszakosan telepüni mint az előző kalóz rendszeren azonnal (az vágta haza azt a rendszert) ezért nem is kerestem vele a kapcsolatot. csakhogy pár napja csak felajánlotta. Gondoltam egyet és ráeresztettem. Szerencsére minden jó maradt nem kell gyakorolnom a telepítést aminek nagyon örültem.
Ezt azért írtam le neked, hogy nem teljesen úgy van az ahogy itt olvassuk a dógokat.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Okos Otthon / Smart Home
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Revolut
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Alkoholista nevelde
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest