- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem nem zavar ez a félévenkénti frissítés, szeretem is kipróbálgatni mindig az új funkciókat, csak sajnos nem sok értelmüket látom. Pl.: Kapcsolatok a tálcán, jó jó, de mire is jó? Ez a timeline vagy mifene se egy igazán hasznos dolog. Ezek helyett befejezhetnék végre az UWP file browsert másodlagosnak, vagy végre tisztázhatnák, hogy akkor gépház, vagy vezérlőpult ami marad, mert hogy évek alatt nem sikerült megoldani, az nevetséges.
Ami pedig kevesebb embert érint, az a táblagép mód, ami kb 0 a mai formájában. Nincsen benne semmi hozzáadott funkcionális érték. Pedig használnám én, de így nincs értelme. Ez is a 8 óta csak lóg a levegőben.
No mindegy, csak azt akartam ezzel elmondani, hogy a félévenkénti funkciófrissítésre nem igazán lenne szükséges ilyen formában, mert csak még egy újabb funkciót kapunk, amit kb a felhasználók 10%-a fog használni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Magisk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Microsoft Outlook topic
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest