Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
freelancer68
üzenetére
Nekem még hibaüzenetet sem dob fel, csak bezáródik és kész. Felvillan és bezáródik azonnal. Ennyi.
Ma vissza kell adnom a gépet és semmit sem tudtam kezdeni vele, ráment a fél hétvégém. Majd 2 hét múlva jön vissza ha nem oldódik meg addig.
Nem hiszem el amúgy, hogy találtam legalább 200+ weboldalt vagy hozzászólást ami erről szól, de SEHOL nem tudja senki, hogy mi okozza és hogyan lehet elhárítani. Ez egy fantom jelenség úgy tűnik, nem is létezik csak az elszenvedők fejében egy délibáb.
(#26430) F_Zolee: Megpróbáltam, de semmi. Amúgy sincs rá épülő függőség (meg a másik három alapból letiltott szolgáltatásnál sem).
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi