Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz Geth #156859 üzenetére

Forrás az eléggé szerteágazó és nagyszámú ismeretségi köröm akik jellezően 40-65 év közöttiek és én tartom karba telepítgetem backupolom a laptopjukat pc-ket.
    Agyf@szt kaptak eddig mindig egy főverzió váltáskor, xp-vista, vista-W7 W7-w8 stb. stb.

Ha én most kezedenék el számtekezni és nem 1999-2000 körül akkor mivel ebbe csöppennék bele ezt fogadnám el és tanulnám meg, ezért nem nyekeregnék.

Nehogy azt hidd hogy hgy az emberek zöme rajong a változásokért.
    Kb. 5 olyan ismerősöm van akik az anyagi helyzetükből fakadóan 30 kiló legújabb ájfonnal a zsebükben rohangálhatnának, ehelyett van nekik egy androios strapatelefon amin nincs se fb. se insta se semmi csak alap programok sms mail stb.
    Mindent pc-n intéznek mert így szokták meg.
    És ezek az emberek elborzadva hallgatták a kiselőadásomat miszerint ha jövő évtől tovább akarják használni az ügyfélkapujukat akkor milyen totp és autentikátor meg anyámtyúkja meg DÁP app kell a mobilra/pc-re meg kódok hogy pc-ről be tudjon lépni és egyebek.
    Az egyikük könyvelő és 300+ ügyfelének lépked be napi szinten az ÜK-ra, ezt nem tudom egyáltalán hogyan lehet majd megoldani. Már ha meg lehet.
    Mivel fontos nekik az ÜK. meg fogom nekik csinálni ezeket de már most zsigerből utálják a változást. Méghozzá nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák