Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

titán

válasz Braddock #154811 üzenetére

A Microsoft feladata az operációs rendszer írása, és ezt úgy megtenni dokumentációkat egyéb dolgokat elérhetővé tenni az egyéb hardver- és szoftvergyártók számára, hogy azok a saját hardvereik pl. Windows 11 kompatibilis driver-t el tudják készíteni (már ha akarják vagy tudják mert előfordul, hogy egyik vagy másik nem jön össze) vagy a szoftvergyártók is pl. Windows 11 kompatibilissé tegyék egy már hosszú múltra visszatekintő szoftverüket sokszor ezt sem tudják/akarják megugrani.

Tehát nem biztos, hogy a Windows 11 sara, hogy egy "HP" hardver nem működik Windows 11 vagy akár 10 alatt sem megfelelően.

Emlékszem 2009 tavaszán az elsők között telepítettem a Windows 7 RTM-et és ugye mivel a Windows 7-ben még nem volt natív ISO csatlakoztatási opció ezt akkor Daemon-Tools Lite-tal oldottam meg de akkor (2009 tavasza) valamiért nem lehetett még telepíteni ezért emlékszem végül a CloneDrive volt az ami felment és így tudtam telepíteni anno a kedvenc játékaimat ISO fájlból.

Nyilván nyárra már a Daemon-Tools Lite fejlesztője is elkészített egy Windows 7 kompatibilis driver-t, aztán szerencsére a Windows 10-hez már ez sem kellett mert natív ISO csatolás tett bele a Microsoft.

Új hozzászólás Aktív témák