- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
macssessz
tag
válasz
King Unique #129816 üzenetére
Most is előre NTFS-re formázott, aktivált meghajtót adtam meg célnak, azt nem fogadta el. Kattintottam, hogy formázza, akkor csinált 3v.4 partíciót. Próbálkoztam még, de nem sikerült egyre felszuszakolni. Máskor is formáztam már w10 telepítővel partíciót (csak formáztam, nem azzal hoztam létre) akkor nem csinált többet. Ez az új verzió tulajdonsága? Már jó rég telepítettem alapból, elmentett rendszereket használok. Csak a verzió frissítések miatt gondoltam, teszek egy mostani újat, azt belövöm és elmentem, el leszek utána egy darabig megint. AOMEI rendszer mentésnél vajon lemásolja és vissza tehetően elteszi a kis partíciókat is az AOMEIPartAssist?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest