- N€T0X|N: Stellar Blade után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
steele80 #127865 üzenetére
Mindig helyi fiókkal használom, nekem egyszer sem kért egyik gépemen sem. Max a gépházban volt valami lehetőség, de ha kihagyásra mentem, akkor abba is hagyta
És igen Fontos dokumentumokról kell lennie mindenkinek mentése, ha nem csináltál, akkor az nem is igazán fontos. Valami beállítás lesz -
válasz
steele80 #127865 üzenetére
"A laptopomon két hete zaklat a microsoft, hogy jelentkezzek be a fiókba és ne helyi fiókkal használjam."
Nem tudom, konkrétan mi és hogy van nálam beállítva, de nekem ilyet soha nem tesz, pedig helyi fiókkal vagyok én is. Körül kellene nézz a beállításokban, értesítések, egyebek.
#127866 Geth
"Akik nem csinálnak mentést, azok így jártak."Hát, azért ennek nem egészen így kellene működni.
Ha a dokumentumok mappából TÉNYLEG fájlok tűnnek el és TÉNYLEG egy bejelentkezés miatt, azért az gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest