- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vlevi #126962 üzenetére
Hát ja... én is így vagyok vele... februárban felment a win, minden pikk pakk jól ment, márciusban kapott valami frissítést, azóta meg +10 másodpercet várhatok már belépés után mert azóta valami szolgáltatás másképp indul... ha meg nem frissítek akkor én vagyok a milyen...
#126964 King Unique
Mint leírtam, odáig már eljutottam, hogy legalább kellek, hogy rákattintsak a gombra, de a gomb működése ami problémát okoz (az 1-es opcióm van beállítva az esetlegesen jobb 5. helyett a házirendeknél ). Az első linked erre így nem ad választ, mint ahogy a második sem. A harmadik sem arról szól, hogy a gomb megnyomása után mi történik. Negyedik linked azért elgondolkodtat, hogy valaki szépen a download gombot frissítések keresésére fordította mert ugye majdnem ugyanaz, de akkor is ma az volt, hogy jelzett, hogy fontos frissítések elérhetőek (semmi egyéb, hogy még is melyik, milyen, mihez), és hogy keressek... a keresés után meg 3 fogadott, mint már letöltődő frissítés. Korábban már volt több is a listában.
Ennek az elő listázását szeretném elérni. Hogy legalább legyen lehetőségem megtudni, hogy aktuálisan a gépem a beállítások alapján mit talált magából hiányzót, mielőtt elkezdené le is tölteni.Akkor hát marad 2 hónapos/ updates tesztidőszak, hogy melyik opt-out rendszerű megoldás válik be válaszként: a "dijjasnak hazudott kapcsolat", mert annyira egyértelmű hogy anélkül mindenki mindent tölt (esetleg valaki gagyin érti az angolt) vagy a házirend 5-ös variációja.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest