Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
válasz
Zsoxx
üzenetére
Nálam friss oprendszer telepítésnél tűnt fel,hogy microsoft fiókba való belépésnél nem kérdezte meg hogy mit akarok szinkronizálni
(eddig alapból jött ablak első onedrive belépéskor),még jó hogy figyeltem és megcsináltam amit neked is ajánlottam
Ebből más is tanulhat,hogy figyelni kell egy szimpla onedrive-ba belépéskor is(lehet az MS módosított valamit,avagy új verzió jelent meg az onedrive-ból).
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(eddig alapból jött ablak első onedrive belépéskor),még jó hogy figyeltem és megcsináltam amit neked is ajánlottam
Ebből más is tanulhat,hogy figyelni kell egy szimpla onedrive-ba belépéskor is(lehet az MS módosított valamit,avagy új verzió jelent meg az onedrive-ból).