Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ne fárassz...
Ha már egy mondhatni olvasott és népszerű lap is ezt taglalja és konkrétan tesztelik is, az azért kicsit fura... De persze tudjuk, nem számít semmit, hisz kémkedik az egész net, az FB, Google és társai. Ne meg persze csak puszta felindulásból, viccből próbálja az EU-ba cuccolni az adatközpontjait az MS. 
(#27125) Tesla93: kérlek szépen az az írtó gyenge, hogy erre csak annyit tudsz felhozni, hogy "mé', csinálja más is, oszt jóóól van"...
Egyébként meg én inkább lesz@rom az adatgyűjtés dolgot, de attól még meg lehet említeni, hisz nem puszta kitaláció. Ha zavar, max nem használom sűrűn ezt a rendszer, azt kész. Nem engem kell győzködnötök (úgysem tudtok), hanem a linkelt topikban a másik platform huszárjait okosítsátok ki! Mert ők még jobban pörögnek rajta.

-
King Unique
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Azért akadt rá példa eddig is, tapasztaltam én is...

(#27101) Tesla93: az mondjuk érdekes tud lenni, amikor ugyanazon a vason egy Win7/ 8.1 tökéletesen elmegy, a 10-es alatt meg fura hibák jelentkeznek. Ilyenkor nem is tudom mire fogja az ember...ja megvan, a hardvergyártók hibája, meg a drivereké, véletlenül sem az OS a ludas, hisz az 110%-osan tökéletes.

-
d3tox1c
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Probaltam, semmi valasz :/
-
King Unique
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Most nem azért, de muszáj neked mindenkit így leoltani, meg kioktatni...?
Nyilván nem jókedvében, csak mások húzása végett panaszkodik itt senki és ha vmi probléma van náluk, az az azért fogható részben az oprendszerre is, hisz tudjuk, hogy még nem tökéletes... -
bzoley
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem, téged röhögnek már régóta a nagy arccal folyton pofára eséseid miatt. Hol a terelés? Végig ugyanarról írtam, te próbálod körbemagyarázni. Írtam törlést, és wu-t is. Azt már nem tudtad megmondani, miért nem lehet törölni csak wu alatt. Előtte, utána igen. A terelés nálad van. Írhatsz bármilyen menőnek szánt dumákat, csak magad járatod még lejjebb. Már ha van még hová. A további nagy szavak helyett egy valamire próbálj koncentrálni:Miért nem törölhető(plusz a többi művelet) a fájl, amíg megy a wu, és nem a wu futása az oka?
-
gg72
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Kösz, chkdsk-et futtatom, de nem hinném, hogy a vinyókkal lenne baj, kettő is van a gépben és egyikről sem tudtam törölni. Szerintem a fájlokkal lehetett valami gond.
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Konklúzió? Parancsolj!
Ha az update lefoglalja a lemezt, simán előfordulhat, hogy a nagy fájlok nem törölhetők addig, amíg a letöltés be nem fejeződött.
Pontosítok. A fájlok törölhetők, csak a meghajtó annyira le van foglalva, hogy nem jut rá ideje.
-
bzoley
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nagyjából ennyire számítottam.
-
gg72
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Hibaüzenet nem volt, egyszerűen nem reagált az intéző, így egy idő után kilőttem, vagyis újraindult.
Eventvwr-ben ilyet találok többször is:
A(z) explorer.exe program (verzió: 10.0.10240.16431) kommunikációja a Windows rendszerrel megszakadt, ezért a program leállt. A hibával kapcsolatos további információkért ellenőrizze a probléma előzményeit a Biztonság és karbantartás vezérlőpulton.
Folyamatazonosító: fa4
Kezdés: 01d11c85ca305931
Befejezés: 0
Alkalmazás elérési útja: C:\Windows\explorer.exe
Jelentés azonosítója: fb1455e7-887a-11e5-9c66-c8600098cb3f
A hibát okozó csomag teljes neve:
A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója:Illetve ez is többször szerepel:
A(z) Microsoft.Windows.Cortana_cw5n1h2txyewy!CortanaUI alkalmazás aktiválása sikertelen.
Ezt meg végképp nem értem, mert Cortana csak telefonokon van, vagy nem?
karak_22: Közben többször újra lett indítva a gép és újra felállt rendszer esetén sem volt hajlandó törölni az ominózus 3 fájlt, úgy, hogy semmilyen programot sem futtattam a háttérben.
-
bzoley
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Igen? Akkor sorold kérlek, milyen okai lehetnek annak, ha nincs semmilyen reakció jobbgombra, törlésre, megnyitásra. Max. talán expolorer task több példányban. Mindez csak frissítés ideje alatt. Ez az erőforrás-hiány, és/vagy felzabálás kezelés, és multitask Win10 módra.
karak_22:
Kész szerencse, hogy csak pont az ellenkezőjét akarjátok megmagyarázni annak, ami valójában történik. -
edari
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ne is mond....
Egyébként nem is értem az ilyen embereket (most nem rá gondolok konkrétan). Azt hiszik hogy minden OS a legelső napon hibátlan és bug mentes? Xp se volt az, sp2-ig konkrétan hulladék volt, csak megszépülnek az emlékek. Kb 5 hónapos a w10, ne várjuk már el hogy hibátlan legyen.
Edge a másik. Új böngésző, rá is igaz az, hogy idő kell neki amíg kiforr.
-
d3tox1c
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Megcsinaltam, most mikor Windows ujraindul, folyamatosan a OneKey Recovery-be rak,nem tudom bezarni....
Pedig azt irta ki, a helyreallitas kesz.
Nem ertem. -
d3tox1c
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Koszi, de van olyan ujratelepitesi modszer, amihez nem kell kiirni a Windowst dvd-re, usb-re?
Ilyen exe file szerure gondolok.
Mint amikor frissitett win8-rol. -
Feri1977
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
De ez most miért hisztizés? Tényleg olyan dolgokat írnak amiket beletettek, amit senki nem használ és senkit nem érdekel! +Normális gépem van, nincs ezzel gond! És írod, nem részletezik a changelog-ban ezt..hát akkor is, amiket beletettek az senkit nem érdekel, viszont a hibákat és a félkész oprendszert javítsák ajánlom nekik, mert különben visszateszem a 8.1-et, és az is marad!
-
tomboy0013
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Elbeszéltünk egymás mellett
A laptopom kijelző kábele hibás, a HDMI az nem amivel ki szoktam tenni a képet TV-re. De írtam, hogy kijelző kábelt nem akarom cserélni, 12 ezret nem költök rá feleslegesen, máshol úgysem használnám csak TV-re kötve filmeket lejátszani. Félreérthetően fogalmaztam a kábeles résszel valóban 
-
tomboy0013
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Miért cseréljek kábelt? Semmi baja. Egyszerűen átkapcsol a laptop kijelzőjére újraindításnál, majd a bejelentkező képernyő előtt kapcsol vissza a TV-re. Olvastam már külföldi fórumokat is a témában, de úgy látom nincs rá lehetőség, hogy HDMI-vel látható legyen a BIOS TV-n.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Te most direkt nem akarod megérteni amit írok? Pedig nem fogalmazok bonyolultan szerintem

Inkább segíteni próbálj meg kötekedés helyett
Azt mondd meg hogyan rakjam ki a laptopom képét HDMI-n keresztül TV-re úgy, hogy a BIOS-t is lássam ne csak a Windows-t, mert nem találok rá megoldást. HP oldalát is böngésztem már HDMI témában, de Windows-on belül mutat mindent. Sérült a kijelző kábelem ezért nem ad képet a kijelző. Kábelt nem akarok cserélni. -
tomboy0013
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Mondjuk azért amiért a Recovery partíciómat a tableten kérdés nélkül eltüntette és hozzáadta a C meghajtóhoz W10-re frissítés után.
(#26976) AtHoS: Fogalmam sincs, egy HP Pavilion DV5-1160eh laptopom van. Nem tudtam, hogy létezik ilyen gomb, de utána nézek.
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
És nem egyszerűbb egyből az integráltat telepíteni, mint 1-2 nap múlva a frissítést is?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Attól még reménykedni lehet, de reaális esélyt nem láttam rá. Tudom, hogy sajnos a WinApi alap mértékegysége a pixel, ez ellen semmilyen csoda nem tud segíteni

De a legrosszabb az a kodi volt, ahogy egyazegyben felnagyította magát, és lelógott a monitorról.
Az RT-t azért írtam példaképpen, mert ott megvolt rá az esély, hogy tisztán UWP alkalmazásokat használjon a felhasználó, de az RT vonal kihalt. -
ux1
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én is hogy te rendszer üzemeltető vagy, az állandó kijelentetéseid alapján.
-
Pierre75
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Arra rájöttem, hogy új módon indul a csökkentett mód, csak arra nem, hogyan férhetek hozzá a hdd recovery-hez. Ha szükség lesz rá, nem lenne jó akkor kapkodni.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
De, ismerem. Huszonéve fejlesztek dos/windows alá, tudom, hogy nem lehet csodát várni.
Csak azt hittem, hogy hátha mégis. De sajnos nem
Ha lenne egy tisztán UWP környezet, de annyira, hogy még a desktop is az lenne, és desktop alkalmazás nem futna, akkor egységesen tudna kinézni, ezt aláírom.
Végülis ez lett volna az RT, mint platform, de az pedig értelmét vesztette.De így inkább jobb lenne, ha nem is lenne. Mert ami alkalmazásnál esetleg használható lenne a felskálázódás, és jól működne (pl. edge-ben kanapéról böngészni jó lenne a 150%), akkor sem érdemes bekapcsolni, mert van rengeteg alkalmazás, aminél rossz vége lesz a felskálásnak

-
vlevi
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Igazából nem vártam azt, hogy rendesen működjön, elvégre, mégiscsak windóz

De az, hogy ennyire összevisszaszág lesz belőle, arra nem számítottam.
A desktop ikonjai, a desktop ikonok felirata miért maradt az eredeti méretben?
Miközben a windows intéző és a start menü, a taskbar skálázódik rendesen. -
szinesz.bob
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
A(z) Állomás szinkronizálása_Session1 szolgáltatás váratlanul leállt. Ez a(z) 1. alkalommal fordult elő. 10000 milliszekundumon belül a következő ellenintézkedés történik: A szolgáltatás újraindítása.
Úgy kezdődött 200,201,202 figyelmeztetés
200 Nem hozható létre kapcsolat a Windows Update szolgáltatással.
201 Nem hozható létre kapcsolat a WMIS szolgáltatással.
202 A Hálózatlistázó jelenti, hogy nem képes kapcsolódni az internetre.Olvasgattam az interneten és rátaláltam hogy ezt ki lehet kapcsolni a naplózásból ezt meg is tettem.
Most 3 sárga helyett 1 piros 7031 van minden indítás után. Itt tartok most sajnos wi-fi-n jön a net és talán lassabban kapcsolódik és ez okozza a hibát,de ez csak tipp.Sajna nálam nincs jobb klikk és törlés tudnál 1 képet feltenni róla?
-
karldergroße
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
http://index.hu/tech/2015/11/03/a_microsoft_megerositette_kikapcsolhatatlan_a_windows_10_kemkedese/
-
karldergroße
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ott rinyálok, ahol akarok. Ez nem egy "Húdefaszaawindows10" című topic. Nem te mondod meg. Én eddig egyébként az XP óta kimondottan elégedett voltam a Windows-zal, a mostani rendszerük azonban egy vicc.
-
karldergroße
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nyilván félmilliós gépeken flott(abb)ul fut a dolog. Az átlagnak viszont százezres laptopja van, az sem új.
A legújabb jelenség: minden átmenet nélkül tegnaptól nem jelentkeztet be a microfos-fiókomba, annak idején bejelentkezni sem akartam, most ki sem, egyszerűen magától megszűnt a dolog.
-
krealon
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
"Mar ne haragudj, de ez akkora baromsag hogy faj. Lefele savszelrol beszelt nem felfele. Raadasul nem konstans tolti a frissiteseket hanem amikor van. Ha nem ertesz hozza, ne adj tanacsot..."
A lefele savszelesseghez felfele savszelesseg is szukseges, nem fuggetlenek egymastol (lasd peldaul az ACK csomagokat).
Az egyiranyu adatkozles az ugynevezett uzenetszoras, lasd televizioadas-kozvetites.
Az internet az kommunikacion alapul, azaz ketiranyu az adat-aramlas.Windows 10-en a frissitesek terjesztese peer-to-peer modszeru, tehat idoben nem korlatozott, barmikor elfoglalhat bizonyos savszelseeget, mindket iranyban.
Ha ennek a mertekerol neked van pontos informaciod, legyszives oszd meg velunk.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Drága Rókuci!
Nagyon patent, hogy tegnap leugattál, de az általad linkelt verzió SEM működik. A NumLock az eddigi próbálkozások során csak újraindításkor marad bekapcsolva. Kikapcsolás után megint nem megy.
Szóval a tegnapi kioktatásod csak saját magad minősítésére volt jó....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Esetleg HDD.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy ma különösen bunkók az emberek. Akik amúgy nem, azok is. Mi szükség van erre? Ha unod a kérdést, mert hatszor felteszik egy nap, akkor ne reagálj rá. Ha válaszolsz, akkor meg válaszolj érdemben. Nem rángattál ki senkit a seggedből, se topik gazda nem vagy, hogy leugass másokat.

-
kaszaf
aktív tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Szép és jó csak éppen nekem bármit csinálok nincs numlock. Hidd el tudok guglizni.
Egész pontosan:
Kikapcsolt gép bekapcs: nincs numlock.
Úraindítás: van numlock.
Biosban: numlock on.Registry trükkök sem működnek. A vicc az, hogy azóta rossz mióta újraraktam a wint kb 3 hete. Előtte működött amit linkeltél. Most már nem.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Hogy ON állapotban legyen...tudod a pin lezárást könnyebb beütni, ha egyből be van kapcsolva...
-
W. A. Lacky
tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Sajnos egyetlen 3rd party programom sincs a gépen. A többit, ha kicsit bővebben kifejtenéd, megköszönném. Köszi a választ!
-
Gabesz87
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Mindenki azt javasolja, nem? Hogy az ilyen-olyan hibák elkerülése miatt ajánlott frissítés után tiszta telepítés. De használom most így (amúgy sincs kedvem, meg időm esténként, hogy mindent újratelepítsek), aztán ha nem lesz gond, akkor nem telepítem újra. Egyébként ami fura volt, úgy emlékszem, mintha azt írtátok volna itt, hogy frissítésnél meg kell adni a serialt, és akkor aktiválja magát. Nekem nem kellett. Meg ki sem kellett választanom a verziót, magától felismerte, hogy Win 10 pro kell, és aktiválta is.
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Na jol van... fel se fogtam mit irtam... bocs... Azt akartam mondnai, hogz a Win10 es Firefox nem birjak egymast...

-
BenJoe80
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem ertek hozza, ezert kerdezem. Barmennyire is hulyen hangzik.
A tunetekbol adodoan akar lehet ez a problema. Firefox mukodott Win 8.1 alatt. Win 10-re valo frissites utan jelentkeztek a korabban leirt tunetek es az Edge mukodik.
Egyszeru emberkent mi ugrik be eloszor szerinted?
-
petya220
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Eh :/ kár érte, de akkor maradok a win7-nél

Ennyi?? Semmivel sem tud többet?
-
Darknes
csendes tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Szia lehet nem jol fejeztem ki magam nem szeretnem letiltani csak korlatozni a sebeseget azokon a portokon.
-
zoo8800
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
A töredezettségmentesítés SSD-n mondjuk tényleg felesleges, azt ki lehet lőni. De pl. a lapozófájlhoz én sem nyúlnék.
-
thomasa
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
köszi, csak még nem csináltam ilyet -
raidx
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem tévhit hanem tapasztalat. Ha vissza bogarászol többször panaszkodtam is miatta a fórumon. Végül a feladatkezelőbe megtaláltam a progit ami a vinyót és a procit elfoglalta minden induláskor. Az meg nem volt más mint a Defender Malwerkereső modulja. Még azt a meghajtót is ellenőrizte amiről kitiltottam a Defendert. Itt be telt a pohár és megszabadultam a defendertől. Windows 7 alatt elég volt kikapcsolni és béke volt.
A Winyó tekerésre még annyit. A Win a gyorsaság érdekében a használati szokások alapján átrendezi a Winyó tartalmát, gyakran használt cuccok előre a gyorsabb elérés érdekében. Ha eléggé sokmindent használsz akkor elég sokszor rendezkedik. Ugyanakkor, ha eszébe jutott még töredezettségmentesítést is végzett. Ezeket akkor teszi amikor nem használjuk a gépet.
-
JanR
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nálam ugyan a defendert az eset kikapcsolja, de a registry-be én se turkáltam és nem kapcsoltam ki egy funkciót se (kivéve a p2p updatet) és nálam se teker a HDD.
De most ez a divat, há' nem érted? Sz** windows!
-
khron78
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Egyik kérdésemre sem találtam választ.
1. Nem tudtam, hogy lock screen-nek hívják, amit ki kell kapcsolni, így elég nehéz rákeresni is.
Gondoltam lesz, aki megválaszolja és félreteszi az aznapi okításait.2. Erre a kérdésre is kerestem a választ, de fél óra után meguntam, mert csak Win 8.1-el kapcsolatban olvastam külföldi tapasztalatokat.
Szerencsére jöttél te, aki a segítség helyett, engem lustának titulálsz...

-
M0Dair
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Köszi, kellemes délutánt kívánok!

-
M0Dair
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Így tettem köszi.
4GB memó van és lezabálja azért VGA 3 körülire, ezért gondoltam X86-ra ill., hogy ne melegedjen annyira, bár kétlem, hogy ilyen összefüggés még létezik. De szerintem is X64 bölcsebb, megy is fel rá. Egyébként egy clean all elég neki szerinted win telepítő alól, vagy ha linuxok is voltak akkor mindenképp valami parted magic szerűvel wipeolni meg átnullázni a felületet? Clean all csak eltűntet mindent (ésszerű user keretek közt). -
M0Dair
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
15 perc újrapakolni, nem akarom más mocskát mókányolni. Ráadásul gpd stb mindent teljesen le akarok gyalulni rajta, mert már előtte telepakolászták linuxokkal stb és szeretném tisztán felrakni. A kérdés aktivált marad-e x64 után x86-al. De akkor a puding próbája.

-
khron78
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Talán ennyi erővel le is írhattad volna, mert a fórum erre való.
-
M0Dair
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Egyébként is tisztán fel kéne raknom OS-t mert más adatai vannak rajta és ha már itt az ideje akkor gondoltam x86-ossal teszek egy próbát.
-
M0Dair
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem-nem, csak a noti vga a memóriából táplálkozik, így nincs 4 fölött és gondoltam feltolom ha aktivált marad.

-
atyca
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
A megszokás nagy úr.TV kikapcsol,majd win+P,és katt a csak a számítógép kijelzője sorra,majd anyázás,mert leválasztja a monitorodat.Picit bosszantó....Persze amit a DP-on csinál az se kutya.
Ha már ingyen van,akkor legalább működjön jól -))) -
trialboj
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
nem tudom hogy kellene, milyen gombokkal...
Biosba se tudok belépni, akárhogy nyomogatom az f1 f2-őt, vagy fn+ f1-f2
-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
És azt miként tudom szerkeszteni? Mert kettő mail van hozzáadva, az egyik nincs jól beállítva(outlook.com-os), de eddig nem zavarta. Most viszont reinstall után is benne a két fiók, és az elején nem engedi törölni, utána meg nem tudom, mert bezár az app. Online felületen belépve kellene eltávolítani? A másik gmail, eddig tökéletesen ment.
A fentebb írt mappa adatainak törlése nem segít.
t72killer:
Tudom, mindig jön egy frissebb, de mindig törölnöm is kell, mert ugyan úgy elcseszi az egerem. Így ez sincs fent. -
Воланд
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
gyarilag eloretelepitett appokat nem lehet torolni, csak ps-bol.
amire te gondolsz az meg a
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Windows Mail
mappa lesz. ezt lehet torolni.
-
t72killer
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Okés, eddig talán 2x használtam ps-t, ha ilyesféle dolgom van, 99%-ban normál cmd-ben nyomom. Ott kéne pl dism-et hívni a getappxpackage-hez.
-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Neked sikerült, légy büszke magadra, bizonyára te mindenhez értesz, gratulálok, lapozzunk. Köszi!
-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Engedd meg, hogy megalázkodjam, hogy életemben nem használtam még, én mint mezei felhasználó, így fogalmam nem volt, hogy erről van szó..
woland_y2k: Köszi, próba indul

-
ux1
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Gondolom te meg vérprofi vagy a regex kifelyezésekben.
-
Воланд
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
mert ellopjak mindened44!!negy44!!
-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Na de miért?
-
h1mpi
félisten
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem mondom, hogy egyszerű volt, de megcsináltam és hozzáadtam a Runtimebroker-hez a system engedélyét. Meglátjuk mi lesz, addig is köszi aki segített.
-
King Unique
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ezt a korábbiak alapján, most nem tudom pozitív / negatív hsz-nek vegyen részedről?
Itt az a gáz, hogy ez eddigiek alapján elvileg, ha külön kéred, csak akkor kezdheti meg, nemhogy a telepítést, de a letöltését is. Nem suttyomban...ok volt vmi 8 - 8.1 esetében is, de ott eleve a 8.1 elő volt írva kötelező frissítésként, itt viszont nem, mert egy különálló OS. És hadd döntsem el én magam, hogy akarom-e letölteni/ telepíteni. -
h1mpi
félisten
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ez mit jelenthet? [link]
Elég furán magyarázza el a dolgokat... eleve a HKCR\Clsid\clsid value\localserver32 útvonal nem is létezik a registryben....
In the right panel, locate the program by using its friendly name.
-
h1mpi
félisten
válasz
Döglött Róka
üzenetére
köszi megnézem

-
MrCsiT
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
lol.. az ilyen hsz-ek szánalmasak on-topic-ként, mint a tied..
szúrd már le a fórumtársat, mert el "meri" mondani a véleményét a termék hibáiról..

Ice_Man22 véleménye jól jellemzi, hogy hol tart jelenleg ez a termék. ..és ez tény, ami független attól, hogy Neked tetszik-e vagy sem.
McAfee még mindig nem kompatibilis ezzel a termékkel?
SymbianOS: az a frissítés lelövése.. na, az nem lesz egyszerű.
h1mpi: ha a 8.1 alatt frissítettél 10-re, akkor lett egy saját azonosítód. Ha a W10-et felteszed, a telepítéskor tovább kell lépni a serial-kérő ablakokon, majd, ha feltelepült és netet lát a W10, automatikusan aktiválni fogja magát.
SSD formázás ízlés kérdése szerintem. Én a rajta lévő összes partíciót törölném, és aztán hagynám, hogy a W10 létrehozza, ami kell neki. -
nelsonmanian
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Sajnos ezzel sem sikerült!
-
t72killer
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nincs és nem is terveztem. A ccleaner-es dolgnak meg utánanézek még, ha a másik gépen se törli amit kéne, akkor írok a fejlesztőnek.
-
t72killer
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Arra legalább jó, h törölje rendesen a szemetet maga után. Amúgy a ccleaner vmi okból nekem nem törli az edge előzményeket, hiába van beállítva

-
W. A. Lacky
tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nos, ettől nem tartok.
-
W. A. Lacky
tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Mert így működött korábban az itthoni hálózatom a W7-tel. Meg kívánom őrizni.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Megnéztem, mpchc nélkül is ezt csinálja, de egyenlőre csak ennél a filmnél ....
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Emiatt telepítettem újra a rendszert ... ezelőtt minden 70p vagy 1080ps filmnél ezt csinálta ... most csak ennél az egynél ....érdekes

-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ok, köszi, de akkor egy pár szóban azt írd már meg, hogy pontosan mit is szabályoz?
-
half333
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
néztem,d nem értem pontosan azt h akkor muszáj h legyen konzolod is,vagy nem,mert akkor ha van,akkor már azon fogsz játszani,nem a c-n,ez nem világos.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Viszont az teny, hogy sokan itt a forumban nagyon tudjak mit jelent a segg nyalas 😁.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem használtam, viszont most ujratelepítés után nincs probléma

-
King Unique
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ja bocs, nem vagyok akkora MS bennfentes, mint itt egyesek...

Kérdem én, talán a korábbiakban megszokott választási lehetőségek benne vannak, néztem Pro és az Enterprise-nak megfelelő Education alatt is és nem találtam...valamint az MS oldal azt írja, hogy a biztonsági frissítések nem elhalaszthatóak, talán hazudnak?? Illetve netán a Windows 10 felhasználói tábor. csak az Enterprise verzióból és a vállalti szektorból áll? -
kisapa
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ez rendben is van de attól,hogy kijelentkezek és rögtön vissza hogyan javul meg a sérült fájl?
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Köszönöm a választ ... figyelni fogom
: 
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Hát a google fordító segítségével annyit tudtam meg, ha ez összeomlik, a probléma pelyhes
Na mindegy, a lényeget remélem jól szűrtem le, hogy ez nem probléma addig, amíg nem jelez hibát a rendszer ... -
King Unique
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Igen, mintha az elmúlt évek eseményei, megjelent cikkek csak és kizárólag összeesküvés elméleteken alapulnának...csak azt mondták mondani, hogy van mindegyiknek némi valóságalapja is.
Ha ilyen-olyan kis trükkükkel félrevezetik a usert, az nyilván nem az MS hibája. Telepítéskor is az express módot tolják tolják a képedbe, mert az a különösen ajánlott és minden ON, az sem az ő hibájuk és a user a hülye...
Szerintem nem csak én, se innen a fórumról, se globális szinten. De persze mki hülye, konteó gyártó, Nyilván.

(#21989) woland_y2k: írtam már elég konkrétumot, de persze a megrögzött MS fanoktól, bennfentesekről ugye mit is várjon az ember, nehogy már csorba essen a kicsike hírnevén...

Mert minden egyes frissítést globális szinten áttanulmányoz telepítés előtt minden user? Tudja a gyártó is, hogy nem, és pont itt a félrevetés, hogy jóhiszeműen telepítik, mintha minden ok lenne. Utólag vsz úgysem fognak fognak szórakozni, egyenként uninstallálgatni.
A magatok fajtával kár is vitatkozni, mert aki nyilván érintett a dologban, bennfentes az úgyse fogja ócsárolni, szóvá tenni, legyen szó akármekkora disznóságról is. Jellemző itt a fórumon, hogy a sok tucat ezzel foglalkozó topikban elsőként rohantál pár kollégával egyetemben mkit lenézően kioktatni, hogy bezzeg nem úgy van az, olvasd el az adatvédelmi irányelveket, tájékozatlan vagy, nincs igazad...újabban meg bekerült a szókincsbe a "konteó" szavacska, amivel szerettek dobálózni. Csak hiába a nagy igyekezet, érdekes módon nem mki akarta itt a fórumon se elhinni, nem sikerült meggyőzni őket, nem is értem miért....ja persze, mki tudatlan, meg nem olvasta ez a hantát.

-
bzoley
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Igen, igazad van.
-
t72killer
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
"Milyen os is fut a telefonodon?"
- Lényegtelen, csak C > rrier I Q vagy vmelyik utódja legyen rajta. Elvileg a berry is lehallgatható (vmelyik indiai merényletnél használták - akkor még nem lehetett lehallgatni, azóta gondolom lépetek az ügyben).
#21917 <-
LoL. Amúgy tényleg lehetséges, h bizonyos dolgok megkerülik a hosts-ot, erre jó mondjuk a routerből tiltani, amit kell.#21924: Gondolom asztal+kedvencek+onedrive?
-
vigyori78
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Csak most 10-en egy hónapja ugyan ott vannak a csillagok

Semmi koze a gui-nak az update-hez.
hát nem a telefonom rendszerét frissíti az update.De ahogy a kolléga is írta felesleges rágódni rajta sz@r és kész

-
bzoley
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Gyönyörű kihátráló post, sokat elárul

De nem is baj, fölösleges túl sokat csámcsogni apróságokon.
A service nyilván maradt a helyén, de elég ha a irányító-visszajelző rész nem jól működik. Gyenge láncszemről hallottál már. -
Bali27
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Windows 8.1

-
bzoley
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
És nem is állította senki az ellenkezőjét. Ez csak egy plusz hab a tortán. De ha jól emlékszem, a korábbi rendszereken még ez is normálisan működött, bár azelőtt is manuálisan, tervezetten frissítettem, nem ész nélkül. Várjunk csak, lehet hogy belepiszkáltak az eddig jól működő wu-be, és az új, csodás gépházba került?
Ejh, mindig ezek az összeesküvés-elméletek
-
bzoley
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
A felsorolt eszközöknek milyen feladatot kell ellátniuk, mire alkalmasak? Arra pont jó, hogy legyen benne néhány menüpont, és elfutkorásszon néhány app. Ezek céleszközök, túl sokat nem is kell tudniuk, plusz adott a fix hw. De mi pc-ről, esetleg laptopról beszélünk, még csak nem is surface-ről. És azt gondolni(az ms fejlesztői szemével), hogy ez majd milyen jó lesz pc-n is, a legnagyobb blődség lenne. Próbálkoznak összefésülni, de az eredmény látható, tapasztalható.
Egy telefont azért ne akarj egy pc-hez hasonlítani. -
Bali27
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
MI állítható? Nem ülök fel semimlyen szövegnek csak kicsit gyanus hogy egyre több és több adatot akarnak az emberről megtudni.. PErsze nincs titkolni valóm de az embereknek meg végtelen a fantáziája.
Nem egy nagy durr host fileba beirni pár sort ami nem engedi ki az infókat.
Annyiból igazad van hogy tök mindegy.. Ha nem itt akkor majd máshol behozzák. Vagy itt és máshol
-
bzoley
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem, soha nem lesz. Hasonló hülyeséget már korábban is jósoltak itt előszeretettel, pl. megszűnik az asztal, és hasonlók. Ezek az appok max bohóckodni jók. Meg lehet nézni hogy viselkedik a rendszer most, hogy még abba is belefűzték. Az áruház, és app részleg teljesen esetlegesen működik. Eleinte még ezt-azt használgattam én is, de a 100%-os rendelkezésre állástól elég távol álltak, így leszoktam róluk. És sokan másoknál is hasonló a helyzet. Ha már jósolgatunk, akkor inkább hamarabb fognak kihátrálni ebből a félresikerült ötletből, csak kell némi idő amíg belátják, hogy ez nem működőképes, és csak a problémákat generálja.
-
Bali27
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Windows update működik. Mire gondoltál? A jelentésekre a MIcrofos felé?
-
Dave™
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nekem is Microserverem van, Gen8. Nem használom az alaplapi RAID controllert, úgysem tud gyakorlatilag semmit, alap B120i. Sokkal értelmesebb szoftveres RAID-et használni, ha már. OMV-t viszont használok, az Debian alapú NAS OS, és semmi gondom a sebességgel SMB-n, gigabites hálóval.
-
worxland
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Win 7 van otthon, Win 2k12 meg nincs. Viszlát.
-
n42
tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
(akkor mit? nem fájlokat a gyors keresés számára?)
Lényeg az, h egy friss Win egy-két-háro napig biztosan lassabb szokott lenni telepítés után... (de olvastam, hogy akkor nálad nem ez a helyzet.
-
karldergroße
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Jönnek az önjelölt rendőrök.
-
Colos1
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Tudom, hogy tudod, a többiek kedvéért írtam, de a te hsz -edre válaszolva volt értelme beírni.
-
Colos1
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ráadásul a vezérlőpultban az indexelési beállításoknál a júzer be is tudja állítani, hogy mit indexeljen és mit ne, milyen tulajdonságú fájlokat indexeljen, indexelje-e a tartalmat is vagy csak a tulajdonságokat, és ezt fájltípusonként lehet beállítani...
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
mert most mobil netem van azt ne egye le a drága mb-at

-
dredjudge84
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Egy hp pavilion g6-1211eh laptop. Radeon dual graphics (6470+6480g). A windows által leszedett catalyst driver van fenn.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Háztartási gépek
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha már egy mondhatni olvasott és népszerű lap is ezt taglalja és konkrétan tesztelik is, az azért kicsit fura... De persze tudjuk, nem számít semmit, hisz kémkedik az egész net, az FB, Google és társai. Ne meg persze csak puszta felindulásból, viccből próbálja az EU-ba cuccolni az adatközpontjait az MS. 

A laptopom kijelző kábele hibás, a HDMI az nem amivel ki szoktam tenni a képet TV-re. De írtam, hogy kijelző kábelt nem akarom cserélni, 12 ezret nem költök rá feleslegesen, máshol úgysem használnám csak TV-re kötve filmeket lejátszani. Félreérthetően fogalmaztam a kábeles résszel valóban
Azt mondd meg hogyan rakjam ki a laptopom képét HDMI-n keresztül TV-re úgy, hogy a BIOS-t is lássam ne csak a Windows-t, mert nem találok rá megoldást. HP oldalát is böngésztem már HDMI témában, de Windows-on belül mutat mindent. Sérült a kijelző kábelem ezért nem ad képet a kijelző. Kábelt nem akarok cserélni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

4GB memó van és lezabálja azért VGA 3 körülire, ezért gondoltam X86-ra ill., hogy ne melegedjen annyira, bár kétlem, hogy ilyen összefüggés még létezik. De szerintem is X64 bölcsebb, megy is fel rá. Egyébként egy clean all elég neki szerinted win telepítő alól, vagy ha linuxok is voltak akkor mindenképp valami parted magic szerűvel wipeolni meg átnullázni a felületet? Clean all csak eltűntet mindent (ésszerű user keretek közt).

hát nem a telefonom rendszerét frissíti az update.