Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Kipróbáltam én is a 2004-es verziót és nálam működött az optimalizálás rendesen, mármint SSD-knél a trimmelés, HDD-k esetén meg a standard töredezettségmentesítés. A rendszer-visszaállítást viszont annyira nem tesztelgettem, de az alapértelmezetten, illetve clean install esetén amúgy sincs bekapcsolva, a felhasználónak kell. Meg az eddig is úgy működött, hogy ha eléri a használható lemezterületnél a %-osan beállított limitet, akkor automatikusan törli a korábbi visszaállítási pontokat, illetve előtte létrehoz egy automatikus visszaállítási pontot. De ez érthető, máskülönben nem tudna újakat létrehozni a Windows.
Egyébként meg a 2004-es verzió is nyilván folyamatosan kapni fogja az összesítő és egyéb frissítéseket, amik javítják az esetleges bugokat, nyilván nem a 19041.264 a végleges állapot. Amúgy meg kényszerített valaki, hogy idő előtt telepítsed és azt használjad, pláne hogy hivatalosan még nem is elérhető a népnek?
Maradhattál volna bőven 1909-en, ami még támogatott kb. 1 évig a Home és Pro kiadásoknál is. Meg első körben a Windows Update is lehet csak választható frissítésként fogja felajánlani a még támogatott verzióknál a 2004-es funkciófrissítést. -
King Unique
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Tudom, hogy MSDN-ről már letölthető, nemrég pont említettem is, sőt előtte azt is, hogy oprenden már hónapok óta ott van a 19041.1 build ISO-ja, szóval nem újdonság.
(#118569) FattyDove:
Elvileg igen, ezt (19041.208/264) fogják kitolni 28-án a Windows Update-en is, hacsak addig nem módosítanak rajta valamit. Viszont itt most arról volt szó, hogy a Windows Update jelenleg még nyilván nem ajánlja fel, max. úgy, ha előtte belépsz az Insider programba. -
-
zolee001
őstag
válasz
Dumi86
üzenetére
a csuszás oka egy uj zero day sebezhetöség a windowsokban amit most sikerült feltalálnia valakinek és azt tákolják bele,az eredeti dátum a május 5 lett volna a poor népnek pedig május 12.
Egyébként részemröl és sokan mások részéröl tákolgassák még,elég lenne 1.5-2 évente uj verzió -
movax
őstag
válasz
Dumi86
üzenetére
Hajjaj, de még mennyire, hogy lecseréli. Ott van például a híres Synaptics-mizéria, a kiherélt driverrel, amiben tiltva vannak alapfunkciók, ott muszáj tiltani a frissítést, de én szívtam Realtek-driverrel is, mert a 8 éves laptopomnak rég lejárt a támogatása, ott hosszú ideig 2015-ös drivert kellett használnom, most egy 2017-essel is működik, 2,5 éves nVidia-driver, és sorolhatnám.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Dumi86
üzenetére
Teljesen rendben van.
SSD-nél az optimalizálás nem defragot jelent.
Két fő oka lehet, hogy nem történt optimalizálás.
Az egyik, ha nincs rá szükség.
A másik, ha nem volt annyit nyugodtan a rendszer, hogy megcsinálja. Ez akkor fordulhat elő, ha csak addig megy a gép, amíg ténylegesen használod, és utána kikapcsolod. Ilyenkor nincs üresjárat. A W10 pedig nem fog téged azzal szivatni, hogy használat közben pörgesse agyon a meghajtókat, és ezzel lelassítsa a te dolgodat. -
törölt tag
válasz
Dumi86
üzenetére
XP idején játszottam velük, fiatalság-bolondság.
Nem vagyok programozó, de szeretek olvasni. Kinek a pap, kinek a... ez igaz ugyanilyen alapon én a szememnek hiszek:1. a Microsoft nem ajánlja ezeket
2. sok gépet hoztak hozzám rendbe rakni "tweaker progi optimalizálás és registry takarítás" után, ez tapasztalat
3. többnyire placebo eredmény, amikor viszont bajt okoz az nagyobb gáz DEFCON1 (nem tölt be a rendszer kategória), haszon-kár mérlegelés szempontból nem éri meg, főleg Win10 korszak évi két build frissítés
4. biztonsági szempontból is problémásnak tartom (a szent grál Ccleanerbe is került malware, olvastam azt is az Avast milyen simliskedésre használja a termékeit)
5. én elkurvult ingyenes 3rd party AV cuccot se használok hasonló okokból (tisztelet a kivételnek, amelyik cég még tisztán játszik)+1 kb. tízéves utorrent 2.2.1-et sem használok, pedig annak is sok híve van
A registry adatbázist nem bántom, max. kézzel átírok valamit amiről tenforums tutorial alapján tudom pontosan micsoda. Azt is visszaállítási pont, backup mellett. Nem vakon beletörlök 200 db ki tudja micsoda értékbe mert a registry pucoló azt mondta... persze ha elolvassátok mind mit csinál és úgy érzitek... hajrá
DOS időben sulis gépen autoexec.bat fájlt is szívesen piszkáltam, hát azóta kicsit komplexebb a dolog. Az én gépemen ne takarítson semmilyen külső program admin joggal jó ég tudja mit.(és hiába semmilyen látványos hibát nem okoz takarításkor, ám két hét múlva valami nem megy ami hivatkozna törölt dologra, olyankor userek többsége nem arra gondol jaaa lehet a múltkori takarítás okozza, hanem azt: szar a Windows!)
Temp fájlokat, WU maradékot törli havonta a Windows Storage Sense, sütiket és előzményeket néha törlöm Edge-ben. Amit enged a rendszer szükségtelen UWP appot eltávolítok, amit nem azt hagyom. Powershellben lehetséges erővel lezúzni, minek kockáztassak lezúzom a store-t aztán kiderül ez és az nem megy mert hivatkozna rá valami.
Nem régi rejtélyes eset: ismerős gépén egy program aktiváló ablaka hibásan jelent meg. Kiderült el volt távolítva vezérlőpult szolgáltatások résznél az IE, amire hivatkozott volna a program hiszen úgy tudta a jó öreg IE ott van a rendszeren akkor is ha user más böngészőt használ. Másiknál nem jött be a gépház mert tweaker progival kinyírta az egész UWP alrendszert. Nem működik a kereső, mert olyan jól sikerült "optimalizálni". Ilyesmik.Saját gépemen még annyi a nagy hackelésem, hogy gépházban basic-re teszem a telemetriát, neverre állítom a feedback kérést, kikapcsolom az idővonalat. Parancssorban kilövöm a hibernálást ez viszi a gyorsindítást is. Mert nincs rá szükségem, a tárhelyre inkább.
-
törölt tag
válasz
Dumi86
üzenetére
Egyik se kell, én ezt gondolom. Ám mindenki maga dönt, én csak lehetőségeket írtam ha már lúd legyen kövér, honnan tudod az XY registry pucoló elég jó? Menjetek rá minél többel! Még tucatnyi tweaker progival is optimalizáljátok a rendszert. Tanácsolja mindenki ismerőseinek. Utána küldjétek őket hozzám Windows reinstallra, olcsón megcsinálom maszekban. Éljenek a registry pucolók és tweakerek!
-
-
King Unique
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Állítólag már a 1903-as verziónál sem volt, legalábbis ezen cikk alapján. Amúgy meg kiadás, régió, helyi fiók / Microsoft-fiók használatának függvénye is lehet, már a korábbi verzióknál sem mindenhol volt CCS. Valamint egyik-másik ilyen alkalamzás csak placeholder csempe a Start menüben, nem mindegyik van ténylegesen telepítve. Aztán hogy megjelenjen-e ezek egyáltalán a Start menüben, az megint lehet beállítás függvénye is.
Amúgy sok vizet nem zavart akkor sem, ha volt/van, nem indult, nem futott a háttérben magától, sőt a gépházban külön-külön és egyszerre is letiltható az egyes UWP appok háttérben futása. Akinek meg esetleg annyira nem kellenek, akkor van lehetősége eltávolítani egyre többet helyileg a gépházban és egyéb módon (pl. PowerShell) egyaránt.
-
törölt tag
válasz
Dumi86
üzenetére
Attól is függ talán milyen nyelven telepítesz, talán attól is megadod az MS fiókot vagy csak helyi fiók és Redmond oldaláról éppen mi a sláger. Nálam angol telepítővel volt Candy Crush (és nem csak placeholder csempeként, hanem ténylegesen telepítve) a Spotify-t nem bánom azt használom. Netflix placeholder is volt és még valami, már nem emlékszem. Rutinból hagyom már először frissítsen a store, aztán uninstall ami nem kell feedback hub, mixed reality, mobile plans, 3D viewer, film+tv... remélem a jövőben még bővül a "szépen" eltávolítható appok köre. Még a 17XX és 18XX buildek idején a rekordom 1 GB feletti "ajándék" játék volt

Azt vettem észre a 3rd party fejlesztők is bolyonganak mindenfelé. Ki érti miért a Spotify Web Playerben van olyan feature, ami a desktop verzióban nincs és fordítva. Saját MS cuccoknál feltűnt az UWP Onenote és Mail app helyett is érdemesebb a webes változatból "appot" készíteni Edge-ből. Outlook.com, Twitter is a címsorban a PWA + gombot már ajánlja.
-
Cs1csó
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
1909-es build-del? Elvileg abból is van pár revízió, attól függ a telepítőt mikor szedted le az MS-től. 40db UWP appom volt van amikor egy friss telepítés után 43db van, lehet ez a 3 mindegy.
Amúgy ami "most" van telepítési metódus nem rossz, de emlékszem kb. a 17xx-es build-eknél vagy még a korábbiaknál is telepítés után - az én lassú netemmel - vagy fél óráig szedte le ezeket a UWP-és cuccokat (volt hogy nem engedtem, de akkor meg később futott neki tehát jobban jártam, ha az elején engedtem neki leszedni amit akart és ha már minden lejött töröltem azokat, szerintem erre jött pár panasz és ezen módosítottak.)
-
Cs1csó
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Igen simán lehet végig online a gép. Egy kivétel, ha Home verziót akarsz telepíteni Helyi fiókkal, mert akkor csak MS fiókot engedi beállítani, helyi fiókot nem. Ilyenkor ki kell húzni a netet erre az időre - akkor szoktam kihúzni amikor a billetyűzet nyelvének a beállítása jön ekkor kihúzom (vagy lekapcsolod ) mert utána offline állapotban már felajánlja a HELYI FIÓKOT és ekkor megadom a felhasználónevet majd amikor a jelszót kell beírni újra visszakapcsolom a netet és után már megint online folytatom.
Telepítés után az első alkalommal ahogy betölt az asztal egyből telepítem is a VGA - Nvidia - driver-t (ilyenkor jön is egy felugró értesítés hogy telepíteni kell a képernyő illesztőt) ha nem teszem akkor feltesz egy régebbit.
Kb. ennyi. -
Geth
veterán
válasz
Dumi86
üzenetére
Mindig elmosolyodok amikor valaki offline telepítést favorizál. Én hálózatról telepítek
(iPXE, https).
Soha nem volt gond, a storage driverek (NVMe esetleg AHCI) akár manuálisan is adagolhatóak már a Setup partíciónáló lépésénél (így eleve azzal települ), a többi driver meg mehet első indulás után.
Sajnos a gyártói drivereket is sokszor külső forrásból kell beszerezni (frissebbek), akár a management engine-re gondol az ember, de ilyen a realtek UAD driver is, ami github-ról jön és kábé 2 naponta frissül (a lista term. nem teljes).Autounattend.xml-lel pedig nem kell válaszolgatni a telepítésnél és még offline fiókot is csinál magától (nem számít hogy van-e hálózat vagy nincs). Soha többet nem fogok máshogy telepíteni, így pendrive nélkül is megvan 7-8 perc alatt

-
Cs1csó
titán
-
TRob1
veterán
válasz
Dumi86
üzenetére
Nehogy azt higgyétek hogy engem zavar (kb. egy emberke van itt akit minden egyes UI elem és módosítás zavar)... pont az zavart h szept óta használtam a 1909-et, és ugye nekem nem volt ez vmiért. De már van.

(#108678) xeon forever :
Nálam sem szokott csak úgy elállítgatni semmit egy frissítés. Pedig még sosem volt újratelepítés az asztalimon mióta létezik a win10. (Már lehet h ráférne, nem mintha vmi baja lenne... se nem lassult (sőőőőt...) és se nem hízott különösebben. Pedig volt alaplap majd procc csere is, meg vidkari is plusz plusz ram... igaz, nem egy időben) -
-
-
-
King Unique
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Elolvastad azt a hozzászólást és a cikket? Arról volt benne szó, hogy a 1909-es funkciók, azok egy része elvileg egy ideje már a 1903-as verzióban is benne vannak kikapcsolt állapotban, az a kis frissítés aktiválja azokat és váltja át a rendszert 1909-re.
(#108518) csicso82:
Az innen letölthető MCT már 1909-es, vagyis azt a verziót szedi. 1903-ra a WU-n első körben a KB4524570 érkezett, majd annak telepítése és restart után már felajánlja a 1909-et, ahogyan az imént más is írta. Vagyis jó volt az előrejelzés, a havi patch kedden (12.) tényleg megérkezett a 1909-es verzió. -
King Unique
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Vagyis a .418-as végű, ami MSDN-en is kint van már egy ideje és a nemrég említett forrásoknál is azt lehet letölteni. Ha a TechBench-en már fent van és tényleg ma érkezik WU-n, akkor helyi idő szerint este 7-től lehet elérhető és vsz ezen az oldalon is frissíteni fogják. Ha így lesz, akkor majd örülhetnek a tiszta telepítés mániások is, hogy van új ISO.
Amúgy meg elég lesz nyilván WU-n rátelepíteni 1903-ra, pláne ha csak a nemrég említett minimális módosítás, 1909-es funkciókat aktiváló kis frissítés lesz a különbség. 
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Dumi86
üzenetére
A legfrissebb, májusi van fenn. De ami nagyon nem vicces hogy
answers.microsoft.com oldalon ugyanez a hiba van dátumozva négy nappal ezelőttről, és értetlenkednek a hozzá(nem)értők! Írtam oda én is de a hatás bizonyára elmarad amíg többszáz jelentés nem érkezik a MS felé... -
-
King Unique
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Max. az MSDN, de a Windows Update-en hivatalosan még nem elérhető 1903-ra a 1909-es CU/SP, ahogyan a szokásos letöltési oldalon sincsen még 1909-es ISO, úgy értendő. Ezeknél a hivatalos megjelenés/terítés valamikor novemberre várható, ahogyan a marketingnév is végül November 2019 Update lett.
-
válasz
Dumi86
üzenetére
Hát most meg vagyok lőve rendesen...
Sehogy nem tudom helyre állítani, helyreállítási kulcsot sem tudom megadni, mert csak számokat tudok írni, betűket nem (bármit csinálok)
Honnan szedjem le a 1909-t? Link jöhet, vagy privátban!
Most újra húzom a 1903-t hogy legyen valami "rendszer" alapom....
-
King Unique
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Most a 1903-as verzióról volt szó, annál választható, a 1909-esnél lehet az, amit írtál. Amúgy mindkettőre KB4522355 néven ment ki és 449 a vége, a végleges.

-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Az a baj, hogy tuti lesz a 1909-essel is valami gond lehet nem tiszta telepítősöknek, hanem azoknak akik upgrade-elnek. DE ha most nem is lesz gond a tavaszival ami meg sokat fog tartalmazni megint lesz sok gond, ennek a logikája alapján akár átállhatnának az évi 1 db build-re és akkor évente csak egyszer lenne a bili kiborítva.
Ezzel a megoldással sem lehet elkendőzni azt, hogy nincsenek profi tesztelők és emberek akik az ő visszajelzéseiket azonnal javítanák.
Pityke78
JÓ helyen jársz ezeket nyitogasd le - PLUSZ jel - és nézd végig hátha van erre valami utalás.
Megjegyzem ha nincs akkor annyi, hogy a Windows 10 nem tudja és kész, amit a Windows 7 még tudott a te gépeden.
-
válasz
Dumi86
üzenetére
Gyári Win Defender

Driverileg,szoftverileg,hardverileg minden oké (új gép) és eredeti minden.
HDD nincs, csak SSD, azok is oké (100/100% HDS)
Eddigi rendszerrel is minden oké. 1809-t tettem fel, az volt USB PenDrive-n, key-t nem kért, mert BIOS tartalmazza és a gyári SSD/HDD párost kivettem a gépből, félre tettem (azzal be sem volt kapcsolva a gép) és más gépeken is gond nélkül használható volt ez a 1809 rendszer, csak a 1903 -ra való Update nem megy végbe összességében. -
-
lovi27
addikt
válasz
Dumi86
üzenetére
Így van! Aki nem piszkálta (tiltotta) a Cortanát és összetevőit, így azoknál nem keletkezett ez a registry kulcs ami jelenleg okozza a nagy CPU terhelést. Eddig nem okozta, a frissítés hatására most igen. A Microsoft kíváncsi volt arra hol nem használják a keresőjét...

Több mindent összehordtak ezzel kapcsolatban a fórumon megijesztve a kevésbé hozzáértőt, de a lényeg: ahol nincs gond ott ne keressetek! Ahol meg jelentkezett - és elég csak ott - egy egyszerű registry módosítással megszüntethető.
-
Cs1csó
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Nem hiszem, sajnos az USB-s kapcsolat amúgy is a szűk keresztmetszet.
Itt egy cikk róla: [link]
Amit ebből kibogarásztam, hogy a pendrive sebessége az USB kapcsolat sebessége is számít, de alapvetően a nagyon kevés RAM-mal szerelt gépeken "segíthet" mondjuk 2GB RAM alatt.
Igazából csak akkor van látható eredménye, amikor nagy memória igényű feladatok, programok futnak, mert ilyenkor nem a pagefile-t használja először a rendszer, hanem a Ready Boost-ot. Ilyen feladatok pl a konvertálás, ki- és betömörítés, képszerkesztés egy komolyabb programmal (PS, vagy PSP), stb. Ezeknél viszont csak akkor van látható eredmény, ha előtte már láttad "homokórázni" az adott programokat.
Tehát ha be is van kapcsolva a ReadyBoost de csak böngészel pár lappal akkor nem lesz semmilyen érezhető változás, de ha betöltesz valami nagy memória igényes programot akkor az fürgébben futhat.
-
válasz
Dumi86
üzenetére
A netem tökéletes. Windows által telepített driverek vannak. Majd kipróbálom teljesen szűz telepítéssel is, mert valamennyire már beállítottam magamnak ezt a rendszert, de progikat pl. még alig telepítettem. Turkálás nem történt, a zárolási képernyő kilövését leszámítva.
-
Zotya84
őstag
válasz
Dumi86
üzenetére
Hát, a hivatalos oldalon és a katalógusban is szerepel, (sőt, még le is tölthető), úgyhogy vissza biztos nem vonták...
-
Cs1csó
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Lehet az Avast zavart be nálam, mindegy majd ha kijön hivatalosan akkor megint felteszem de figyelni fogom és minden külső program telepítése után tesztelem és ha lesz egy program aminek a telepítése után már nem fog megnyílni az ALKALMAZÁSOK akkor meg is lesz a hunyó.
Valószínűleg ezek között kell keresnek tettest:
- Firefox
- Chrome
- VLC
- Foobar
- Honeyview
- Sumatra
- Winrar
- Libre OfficeKapásból ezek azok amikkel gyári programokat kiváltok. DE most a 1809-essel elvagyok a Defender-t meg egyszerűen NEM szeretem. Akkor inkább Avast vagy Kaspersky Free.
-
-
tiamat031603
csendes tag
válasz
Dumi86
üzenetére
Az intel oldalán nem találok frissebb drivert, azok vannak fent amik kellenek.
Ezeket a Win10 rakta fel.
Kellene mást is keresnem?
A 4Gb RAM folyamatban van, de eléggé irreális áron vannak 4Gb-s modulok. Mármint a gép árához mérten...
SSD nem elérhető jelenleg. Azért egy jutyubnak futnia kellene akadásmentesen. Nem
-
válasz
Dumi86
üzenetére
NAS.. Ugye felfogtad, hogy saját fejlesztés? Szvsz nem...

Általánosságban is elmondható, hogy egy xarkupac...
Ezzel csak a torrentbubusok, meg olyan emberkék nem értenek egyet, akik LOPJÁK az OS-t...
Hozzám hasonló "gentlemanusok", megvesszük, meg egyéb szoftvereket.. (pl Én RAD Studió-t)
Az nem 2 FT ám emberke... Instabil rendszeren nem lehet fejleszteni...Az, hogy neked nem megy egy játék, azt pont lexarom, és nem azért mert paraszt vagyok, hanem azért, mert 400000-ba kerül egy upgrade, csak azért, hogy W10 alatt legyen egy "Hello World" kód"

-
vlevi
nagyúr
válasz
Dumi86
üzenetére
Elég bátor kijelentés ez.
Nálam pl. ami a legszarabbul működik, az az északi fény.
Pedig már mondhatni megszerettem, de a Win10 képtelen észrevenni, hogy elmúlt az az időpont, amikor be kellene kapcsolnia.
Aztán néha észbekap, és akkor bekapcsol.
[kép]
Vagy, a másik, amitől viszont felbasz az ideg, az az, hogy a file kezelő, és persze az programokban lévő file megnyitás, mentés ablakok rendszeresen becsoportosítják a mappákat. Mi a retkes ló....-ért?
[kép]Tudom, megoldás, hogy jobeggér, csoportosítás kikapcsolása, de már marhára idegesít, hogy nem tudom hány századik kikapcsolás lenne ez. Néha 1-2 könyvtár megnyitás erejéig megmarad a kikapcsolt csoportosítás, de utána megint visszajön.
Ha ilyen egyszerű dolgokat nem bírnak megcsinálni, akkor vajon a többi része milyen állapotban van a rendszernek?
Ja, vagy legalább örüljek, hogy, ha csoportosítva is, de megvannak a fileok?
(1809) -
törölt tag
válasz
Dumi86
üzenetére
Sajnos voltak vele nagyon is valós hibák. Mondom ezt annak ellenére, hogy nálam sem okozott semmi problémát, de apám gépén viszont igen.
Bármennyire is úgy tűnik, azért Redmondban sem h*lyék. Tisztában vannak vele, hogy ha ismét kiadnák azt a verziót, amit korábban, a problémák elég hamar kiderülnének, s ez elég nagy presztízsveszteség lenne. -
Kékes525
félisten
válasz
Dumi86
üzenetére
"Mondvacsinált hibák miatt nem adják ki újra"
Ez természetesen nem igaz. Azért mert téged nem érint a probléma, azért valós hibák miatt tartják még vissza.
Amúgy rendkívül kevés olyan valós hiba van (én nem tudok ilyenről), ami kivétel nélkül minden felhasználót érintene. Azért annál nagyobb tapasztalata van a Microsoftnak. -
törölt tag
válasz
Dumi86
üzenetére
Az adatvesztés bug után 1809-ben a tömörített állományokkal is probléma van. Ilyen hibákkal ne adják ki! Animációs bugok beleférnek, amikor fájlkezeléssel van baj az nem piskóta.
-
válasz
Dumi86
üzenetére
- Mikor látszik a microsoft fiókban a Windows 10-em?
- "Nálam az a "trükk" hogy csak addig látszik a fiókom microsoft fiók oldalon amig microsoft fiókkal vagyok belépve,ahogy sima helyi fiókkal vagyok eltűnik"Az a furcsa hogy az egyik gépem helyi fiókkal is ott szerepel, sőt a pontos buildszámot adja vissza, pedig idén biztos hogy nem telepítettem újra. (Mert az a trükk egyébként működik hogy a MS fiókos wint legyalulom és újraratelepítem kezdettől helyi fiók módban, ekkor a webes fiókban bennragad)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Microsoft Outlook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sorozatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Maradhattál volna bőven 1909-en, ami még

Köszi
)