Hirdetés

2020. július 16., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95227) #54072192 válasza Sztlaci (#95211) üzenetére


#54072192
(törölt tag)

Az eddigi hozzászólásaid alapján van egy 10+ éves géped, amin néha az USB nem jó, néha más, a frissítésektől állandóan összeomlik az összes rendszered buildtől függetlenül, belenyúlkálsz mindenbe (letiltod a "sok xart"), telerakod külső programokkal, amikkel például "takarítasz" a rendszerben, aztán időnként idejössz anyázni és hisztizni. Ráadásul olyan rendszer ellen harcolsz, ami a frissítésekre épül.
Nem fizet senki nekem, remélem, hogy neked viszont igen, mert elég súlyos ez. A fórum meg arra van, hogy a problémákra keressenek az emberek megoldást, ahogy a Win7 és más rendszerek esetében is, nem pedig arra, hogy mindenki minden nap leírja, hogy nála nincs hiba. Jó reggelt.

Azt a buildet rakod vissza, amelyiket akarod, úgysem frissíted. Ennyi. Legfeljebb olyan hibád lesz, amit már hónapokkal ezelőtt javítottak.

DigitXT: Ha sehogy sem jött be a helyreállító menü, akkor ott más gond is lehet, mert annak mindig be kell jönnie, ez a lényege :) De annak valószínűleg egy újratelepítés kell majd, de nem hiszem, hogy frissítés okozta volna, persze nem lehet kizárni.

d3tox1c: Laptoptól függ, de lehet, hogy a külső megjelenítő az Inteles VGA-ról megy, nem a dedikáltról. Ebben az esetben az adott játék beállításaiban nézd meg, hogy melyiket használja, vagy a Gépházban a videokártya beállításainál hozzá tudod adni bármelyik programot, és meg tudod adni, hogy melyiket használja vele a rendszer (Kijelző > Grafikai beállítások). Egyéb esetben klónozd a megjelenítőt kiterjesztés helyett.

erdey_a: A Gépház > Adatvédelem alatt nincs letiltva a webkamera elérése?

qqzs: A Store-ban csak kártyával lehet jelenleg fizetni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.