Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95199) Cs1csó válasza TomMusic (#95198) üzenetére


Cs1csó
félisten

Sajnos ez így van. Amire te panaszkodsz az a Windows 8-al indult ahol bejöttek ezek a metro - UWP appok amik nem titkolt célja volt,hogy zártabbá tegyék a Windows-t és kiszorítsák a win32-es programokat.

A Skype is ennek esett áldozatul mert most már az UWP-s verziójt erőltetik.

A Vezérlőpult is hasonló okok miatt kezd halványulni és a Gépház erősödni

Alapvetően a tervük - ha jól tudom - a Windows 8-cal az volt, hogy a mobil eszközökön - okostelefon, tablet és az asztali PC-ken notebook-okon is ugyanaz a felület fogadja az embert ezért voltak ezek a csempék a kézzel húzogatás stb. szerették volna az Androidot megtörni de végül a Windows Phone besült és ez a felület is sok ellenszenvet váltott ki elsősorban a Windows-t asztali környezetben egérrel és billentyűzettel használók táborától.

DE sokat finomodott a rendszer van már Start menü amit egy programmal Open Shell-el lehet Windows hetesíteni, még a vezérlőpult is megvan de a gépház is én aki már megszoktam tudom mit hol keressek és kész, nem jó de tudom mi hol van.

Az UWP-s appokat nem szeretem (szubjektív és objektív okaim is vannak) de még használható a Windows 10 nélkülük is. Egyet sem használok. Még a számológépnek is win32-es programot telepítettem vagy a képmetsző helyett is.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.