Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93554) Kékes525 válasza Döglött Róka (#93553) üzenetére


Kékes525
félisten

"Teljesen jó a topik keresője, csak tudni kéne felismerni a problémát, elolvasni a hibaüzenetet, leírni ha kérdés van." :(

Nem. Például ez volt a hibám "Telepítési hiba: A Windows 0x80070057 hiba miatt nem tudta telepíteni a következő frissítést: 9NCGJX5QLP9M-AppUp.IntelMediaSDKDFP" Született ez ügyben egy csomó hozzászólás és csak az én első, probléma felvetésemet találta meg a rendszer elsőnek. [link] Az erre adott válaszokat nem. Ezeket csak akkor kapom meg, ha ezután a "Szűrés megválaszolt felhasználó szerint" -el keresem meg. Akkor is az összes megválaszolt kérdésemet, egy csomó más választ is kapok. Azaz minimum három keresés kell, pedig meglehetne oldani úgy is, hogy a talált hozzászólásoknál egyből, a feltett kérdésre született válaszokat is mutassa egy linkben. Akkor biztos, hogy kevesebben kérdeznének olyat, amire már volt válasz. Már felvetettem a Hogyan javítsuk a prohardver topikban, de érdemleges választ nem kaptam.
Ha ezzel nem értesz egyet akkor: Hogy keresnél rá gyorsabban az én általam felvetett problémára? Hogyan tudnád gyorsabban megtalálni az ez ügyben született válaszokat?

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.