Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93377) #54072192 válasza asus1 (#93376) üzenetére


#54072192
törölt tag

A leírásból szerintem érthető :) Törölheted őket, folyamatban lévő frissítéshez nem nyúl.

borix: "akinek nem kell majd a felesleges újdonságok,csicsa hanem egy hosszan tartó stabil rendszert szeretnének"
Ez így 1:1-ben az XP-ről 7-re váltás szövege. Teljesen ugyanez volt. Az Aero felesleges csicsa, a superfetch parasztvakítás, a memória is le van foglalva, lassabb a régi jó gépen, bezzeg régen. Az általad idézett szöveg pedig az összes létező rendszerre igaz. :)

A Win7-szintűre butítás amúgy majdnem mindig garancia a problémákra, és mivel amúgy sem tetszik neked a 10, ezért még jobban fogod utálni. Amikor pedig segítséget kérnél mástól, akkor előbb ki kell találni, hogy mi volt módosítva, mert normál esetben nem jön elő a hiba. Legalábbis ez szokott történni.
Lehet úgy használni a rendszert, mint a 7-et, mindenféle törlés meg belekontárkodás nélkül, úgy legalább a frissítésekkel nem lesz gond. Egy build upgrade (az évi kettő) gyakorlatilag egy új rendszer rátelepítése a régire, a buherált dolgokat pedig jó eséllyel javítani próbálja majd.

Egy tanács: ha esetleg uxthemepatcher-t használsz azért, hogy máshogy nézzen ki a rendszer, az a legutóbbi nagy frissítés után a bejelentkezésnél fekete képernyőt okozott. Ahogy írják: "Note: This application make changes to your system files, this can lead to unexpected problems or total breakdown of Windows!" Csak hogy tudd, mikre gondolok.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.