Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93275) vlevi válasza Döglött Róka (#93266) üzenetére


vlevi
nagyúr

"UI kőbuta, process kezelés szintén, memória kezelés nem effektív, Search sem."
Asszem ez innentől kezdve már hitvita, nem érvelés. Akár a te részedről, akár az enyémről :)
A UI nem tudom miért buta? A W10 is ugyanaz, csak kicsit szögletesebb. Ellenben az UWP felület, na, az az igénytelenség, és kőbutaság netovábbja.
Memóriakezeléssel sosem volt gondom. Sem otthon, Crisys, Project Cars és társainak futtatása során, vagy Android Studioval, virtuális gép emulátort használva. Munkahelyi gépen is elég egyelőre mindenre a 8Giga, úgy, hogy Visual Studio mellett megy debugban az IIS (amiből néha-néha 2-3 példány beragad, de ez nem a W7 faroksága, hanem az IIS-é).
Keresés viszont szerintem egyértelműen JOBB volt a hetesé, mint a 10-es. Rengeteg dologról tudom, hogy ott van a D: meghajtóra átpakolt képek között, de a W10 keresője nem találja meg, hetessel ilyen nem nagyon volt.

Az tény, hogy lapátolják bele az újdonságokat a 10-esbe, de rengeteg hibával. Fél évig megy az Insider programban az újdonságok tesztelése, aztán a kiadás idején kiderül valami ordenáré BUG, és leállítják a frissítés kiadását.
Azok az újdonságok pedig, amik belekerülnek, egyre szűkebb és szűkebb réteget érintenek, olyanokat, akik sok mindent eddig is megoldottak külön segédprogrammal, és most sem fognak áttérni a Microsoft megoldásaira.
Mindegyik funkciófrissítésben volt 1-2 szenzációsnak behrangozott újdonság, de az utóbbi két ilyen frissítésben már látványos dolog nincsen. Belül faragják, ezt nem kétlem, de, az, ami az első perctől rossz, az nagyrészt még mindíg nem működik.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.