Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74484) quailstorm válasza King Unique (#74482) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Továbbra sem győzködtem senkit, próbáltam megmagyarázni a nézőpontomat, hátha megérted. Nem akarod, oké, lépj rajta tovább.

Tisztában vagyok vele hogy miért került ki a frissítés könnyű kikapcsolhatósága a W10-ből, de én annak nem vagyok célközönsége.
A támogatásra vonatkozó adatok alapján októberig jönnének a biztonsági frissítések, tehát addig használhatnám papíron biztonsággal az 1703-at, ha annyira akarom.

Az 1709-re való frissítés pedig nem értesítés volt, de leírom még egyszer, utoljára.

Jött egy valami WU-n, gépházban telepítettem, nem néztem meg, mert ugye W10 óta az plusz utánajárás. Gyorsan felrakta, pici volt, örül, még restartot se kért.

Használom a gépet, lagzik. Egyszer csak megjelenik egy Windows 10 frissítési segéd ablak, mely már a letöltési fázis vége felé jár. Mondom, hinnye, ennek a fele se tréfa. Kilőttem. Uninstall vezérlőpultból. 5 percre rá ott van újra. Töröltem exéstül. 5 percre rá ott van.
Keresem KB szám szerinti eltávolítót, nem létezik.
Megpróbáltam elvenni a jogait, továbbra is megnyílik de errort dob. Ezt egyszerre 3 gépen ugye, egyiken már telepíteni is elkezdte, mert csak NASpótló volt.

Jó akkor inkább felrakom. Mindhárom gép túlélte gond nélkül. De nem erről van szó, nem magát a W10-et minősítem, hanem ezt a putyini tempót. Boldoggá ver, ha belegebedsz is.
Semmi szólás nem volt, hogyha nem rakom fel 3 napon belül akkor armageddon. Ráadásul teljesen nyilvánvalóan számoltak azzal, hogy meg fogják próbálni akadályozni.

Egyébként sikerült eljutnod a személyeskedésig, ezúton is gratulálok hozzá. Lehet egy kicsit túlfújtad a témát. Igen, bulvárosra sikerült a belépőm, de ezt a fajta viselkedést másképpen nem lehet jellemezni szerintem. Rootkitek szoktak így visszanőni.

(#74483) csicso82:

1607-ről 1703.nál beírtam. [link]
Igaz, se a blacklist feloldásának menetét, se a NOX verziót nem írtam le (nox_setup_v3.7.1.0_full_En), mert tudom, hogy annyira rétegcucc, hogy a kutyát se érdekli. Ez volt az egyetlen olyan NOX, aminek rendben volt a hangja, és a többi emulátorral vagy stabilitási vagy input gondok vannak.

Szerencsére ennél komolyabb gondom eddig nem volt. Tényleg csak annyiról van szó, hogy akkor akarok frissíteni, mikor rá tudok figyelni. Most is 0:20 lett, mire minden gépen visszaraktam a rendszer-visszaállítást, lelőttem a telemetriákat, meg CEIP-et, meg újra letiltottam a store autofrissítést, mert ugye ezek elszállnak upgradekor.

Asphalt 8-at amúgy nem adták ki konzolra. Csaló dolog az él itt is, sajnos hiába próbáltam elérni a GL-nél, nem sikerült javítani rajta, pár dolog azért bekerült már a játékba általam. De ez mellékvágány.

Virtuális géphez nem elég jó a gépem, meg ugye 3D gyorsítás se ártana. LTSB-ben meg nincs alapból store, és onnantól kezdve meg már taknyolás az egész, nem látom értelmét. Eddig tök jól elvoltam a gpedites update visszatartással, meg a WUMT-tal. letölt

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.