Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66918) #86564352 válasza vlevi (#66915) üzenetére


#86564352
törölt tag

A képnéző már az elsődleges funkciójánál elvérzik: rálógnak a képre a vezérlősávok! Kattintásra a felső eltűnik, az alsó mindig ott lesz ahogy görgetsz egérrel. A józan ész azt diktálná előbb csak mutassa a képet teljes pompájában, és csak akkor dobja fel a szerkesztősávot ha kattintok.

Hiába alapból világos témára állította a Microsoft, csak böngésző nézetben fehér, képet megnyitva fekete. Kellemes a durva kontraszt... jobb teljesen feketére állítani beállításokban. És a beállításokat szánalom módon a 3 pöttyös menüből nem éred el, mert ha egy kép van megnyitva, nem egyezik a 3 pöttyös menü azzal a 3 pöttyös menüvel amikor startból indítod el böngészőnézetben.

Ha startból indítom az appot és onnan egy képre, akkor várni kell mire kitisztul. Beállított, indexelt mappában lévő képnél! Ha simán intézőből nyitom meg ugyanazt a képet, betölti elsőre tisztán! Ki érti...

És baromi zavaró ahogy az átlátszó fluent ablakon ott virít a rendszer témájának színe.
Ami nálam szürke, mert még azzal lehet elviselni az ablakok 1 pixeles szegélyét. Jobbra az a kereső mező is hogy néz már ki, az jut eszembe amikor egyszer XP-n véletlenül beállítottam a gyengén látóknak szánt kontrasztos témát.

(mielőtt jönne valaki az irfanview-val, az nem a Windows 10 része, a Photos app igen)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.