Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64501) lao


lao
tag

Nekem se megy le alvómodba,ha le rakom akkor random vissza kapcsol 10/20/30 mp múlva.A monitort viszont lelapcsolja rendesen a be állított idöre.Az eregiagazdálgodás át nézve,be állítva.Eddig nem találtam rá megoldást.

csgo jarokeret 37.221.209.104:27164 ----örök windows biteskedjék az androidos iPhonodon----

(#64502) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Hi! Hogy lehet beállítani, hogy mikor 2 monitor van csatlakoztatva, beállítom melyik az elsődleges? Folyton a rossz kijelzőn jelenik meg a játék ha elindul. Mind2 HDMI, felcserélve is ugyanaz. Rendesen ki van terjesztve, működik, áthúzható a kurzor csak rossz kijelzőn jelenik meg aminek a másikon kéne.

(#64503) #86564352 válasza lao (#64501) üzenetére


#86564352
törölt tag

Parancssorban powercfg /waketimers és powercfg /lastwake megnézni mi ébreszti fel a gépet. Vezérlőpultban automatikus karbantartásnál kivenni a pipát hogy felébresztheti a gépet. Eszközkezelőben hálókártya, egér tulajdonságoknál kivenni a pipát szintén.

Amikor nem megy el aludni magától: megnézni a settings lockscreen résznél ne slideshow legyen beállítva, mert azon a részen nem figyelmeztet, de a power résznél kiírja ha slideshow van akkor nem fogja lelőni se a monitort, se a gépet. Nagyon amatőr hiba ez tőlük.

Más tippem nincs, valóban sajnos pocsék ebben a Win10 a 8.1 után.

(#64504) cooi11 válasza King Unique (#64472) üzenetére


cooi11
senior tag

Szia!
Ez mond valamit neked?

(#64505) Imco válasza lao (#64501) üzenetére


Imco
őstag

Nálam billentyű gyors gombbal altatva soha sem kel fel.
Régebben volt hasonló nyűgöm, de az még régebbi OS volt és más gép.

Üdv! Imco

(#64506) King Unique válasza cooi11 (#64504) üzenetére


King Unique
titán

A korábbi hsz-ekben említett 16-18 MB a teszt alapján max. olvasásnál jöhet össze, mivel írásnál eleve nem tud ennyit a pendrive. Max. a másolás elején a gyorsítótár dobhatja meg rövid időre. Valamint itt még az lenne érdekes, hogy más gépen milyen értékeket produkál. Illetve, hogy a PC-n más OS alatt mit tudna, mert akkor derülne ki, hogy alapból ilyen lassú-e, vagy esetleg csak W10 alatt.

Egyébként ezek nagyon gyatra értékek...Ha már fontos a másolási sebesség, akkor jobban járnál, ha vennél egy normális USB 3.0-s pendrive-ot és nem egy ilyennel vacakolnál. Van a témának külön topikja, illetve pl. ezek már komoly tempót tudnak.

[ Szerkesztve ]

(#64507) cooi11 válasza King Unique (#64506) üzenetére


cooi11
senior tag

A win 7 alatt jó ott megy végig 16MB-on.DELL

[ Szerkesztve ]

(#64508) lao válasza #86564352 (#64503) üzenetére


lao
tag

Nagyon köszönöm a segítséget , átnézem a leírtakat .Meg próbálom ki deríteni mi ébreszti fel.

csgo jarokeret 37.221.209.104:27164 ----örök windows biteskedjék az androidos iPhonodon----

(#64509) King Unique válasza cooi11 (#64507) üzenetére


King Unique
titán

Akkor mondjuk lemérhetted volna ott is ATTO / CDM programmal, ahol nyilván az írási sebességnek is kb. annyinak kellene lennie. Úgy lehetne jobban összehasonlítani, bár attól még a 2 hardver eleve más. De még, ha ott valóban tartósan 16 MB/s is a másolási sebesség írásnál (pendrive-ra) és nemcsak a cache dobja meg, az önmagában megint elég gyenge érték...

[ Szerkesztve ]

(#64510) sonaj0203 válasza King Unique (#64499) üzenetére


sonaj0203
aktív tag

Köszönöm az összefoglalást nagyon jól jött, hogy mindent megtalálok egy helyen :R

Éppen a tanácsaidat követtem mármint az elsőtől kezdve, vagyis vettem egy 1tb külső hdd-t, a C-ről lementettem minden adatot, így már tudtam a macriummal klónozni az egész C partíciót az ssd-re, szépen meg is csinálta az összes program stb. látható volt, hogy ott van az ssd-n.

A gond ezután kezdődött, ahogy tanácsoltad 1:1-ben akartam törölni a C partíciót, de nem tudtam :( :F gondoltam, hogy én vagyok a béna, sehol nem találtam olyan lehetőséget, hogy "törlés", formázni is próbáltam, de azt sem engedte. :O És csak mérgemben kezdtem el mappánként gányolni hátha, de úgy sem ment. :W

És most, itt tartok :F

Kérdés lehet-e újra kezdeni? SSD-újra formázása, vagy csak simán újabb klónozás a hdd C partíciójáról az ssd-re?

És a hdd C partícióját ezek után csak ilyen bonyolultabb módszerekkel tudom törölni?

Bocsi és Köszi hogy nyűglődsz velem :B

[ Szerkesztve ]

Van úúgy, hogy nem úgy van.

(#64511) TRob1 válasza sonaj0203 (#64510) üzenetére


TRob1
veterán

Nyugodtan lehet újrakezdeni mindent.

Te a futó rendszered akartad törölni, azért nem tudtad.

Vedd ki az ssd-t, indítsd a gépet, és nevezd át a c-t és a d-t egyértelműen, pl c: Hurka, d: Kolbász
Aztán vissza ssd, és már látod is melyik nem disznóság. Na azt formázd. Majd klónozol rá. Aztán a c-t nevezd át pl. Szalonnára.
Utána restart, bios, boot sorrend beállít. Itt egyértelműen kellene látnod melyik az ssd. Arról bootolj.
Ha elindult, megnézed melyik a C. Ha a Szalonna, nyertél. ha működik minden rendben, mehet formát Szalonna.

¤ R'n'R ¤

(#64512) cooi11 válasza King Unique (#64509) üzenetére


cooi11
senior tag

(#64513) oszi666


oszi666
őstag

Sziasztok, van olyan fórum a prohardveren ami biztonsággal kapcsolatos? Kaptam egy nagyon fake-nek tűnő e-mailt és automatikusan megnyíltak a képek is. Csak annyit kérdeznék, hogy ez most valami vírusos mail vagy mifene.

It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.

(#64514) Zolee_70 válasza Syl (#64497) üzenetére


Zolee_70
senior tag

Nagyon nagy köszönet! :R Engedélyezni kellett az SMB 1.0-t és máris látja a NAS-t! :DD

>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.

(#64515) Grafirka válasza cooi11 (#64512) üzenetére


Grafirka
őstag

Ez a pendrive ennyit tud, szvsz. nem erdemes rugozni rajta, mert ha ki is derul a miertje akkor sem vagy elorebb. Szererzz be egy minosegi USB 3.0 sticket pl. Trancend JetFlash 790 , Kingstone DT R3.0 V2 , Adta UV150, stb. Nem az oprendszer /kabel / stb a hibas . Kornyezet fuggvenyeben mas es mas sebesseget fogsz merni ( ez minden pendrivra ervenyes) de egy biztos , mindenhol lassu lesz

(#64516) King Unique válasza sonaj0203 (#64510) üzenetére


King Unique
titán

Ha átklónoztad a HDD-ről a rendszert az SSD-re és az utóbbiról bootoltál, akkor az alól elvileg tudni kellene törölni a HDD-n lévő rendszert. Vagyis, ha szerepel a listában, akkor törölni az indítóbejegyzését, a lemezkezelőben / fájlkezelőben formázni / törölni a korábbi partíciót stb. De, ha esetleg valami miatt nem engedi, akkor az előző válaszban említett Live rendszerek alól már simán működnie kellene.

Ha újrakezded, akkor én a Macrium WinPE változatával csinálnám a klónozást. Abban előhívható a diskpart is, amivel le lehetne gyalulni az SSD-t és a 0-ról kezdeni. De csak az SSD-t és nehogy véletlenül a HDD-t! Utána az SSD-t felesleges külön particionálni és formázni, mert a Macrium eleve megcsinálja ezt a klónozásnál. Illetve nem feltétlen muszáj klónozni, mert lehetne a külső HDD-re mentést készíteni egy képfájlba a HDD-n lévő rendszerről. Azt utána a program pendrive-ról bebootolt változatával ugyanúgy vissza lehet állítania a külső HDD-n lévő képfájlból 1:1-ben az SSD-re. Plusz ezzel lenne a rendszerről egy biztonsági másolat a külső HDD-n. Aztán, ha az eredeti HDD másik partícióján vannak még adatok és azokról nincsen másolat, akkor a korábbi C: partíciót is legtisztább lenne Live környezet alól törölni. Ezt viszont egy Live Linux / WinPE-alapú Windows alól lenne érdemes.

De, ha letöltesz pl. egy ilyet / ilyet, azokban eleve van Macrium, külső particionáló program és egyéb tool is. Tehát valamelyiket elindítod pendrive-ról és meg tudsz vele mindent oldani. Igaz, ezek nem hivatalos kiadások és ennek megfelelően kezelendők, de ilyen célra rendszerint megfelelnek. Használtam már őket, illetve pl. az UEFI boot helyreállítása is kényelmesebb volt egy ilyennel, mint külön Windows telepítő + GParted kombóval vacakolni.

[ Szerkesztve ]

(#64517) King Unique válasza cooi11 (#64512) üzenetére


King Unique
titán

Úgy értettem és utaltam is rá, hogy a másik gépen W7, vagy a PC-n egy másik OS alatt. Utóbbi lehet akár egy pendrive-ról bebootol Ubuntu is, ha már egy másik gépen azt használod. Annál, illetve a hasonló desktop Linuxoknál szintetikus írás & olvasás tesztet pl. a Disks alkalmazással lehet csinálni. Tehát ez esetben lehetne jól összehasonlítani a W10-en kapott értékekkel. Utóbbin most hiába lett lemérve még egyszer, a CDM eredménye kb. ugyanaz, mint az ATTO.

[ Szerkesztve ]

(#64518) Cr00py válasza whitezo88 (#64502) üzenetére


Cr00py
senior tag

Üdv. Nvidia esetében a driveben beállítható, legalábbis én ott állítottam be, bár nekem 3 monitorom van, de szerintem az semmit nem változtat a dolgon. AMD esetében nem tudom, de gyanítom azonos a helyzet. Esetleg érdemes a Gépházban is megnézni.

[ Szerkesztve ]

(#64519) Pityu.


Pityu.
nagyúr

Az őszi alkotói frissítés egy újabb változat lesz?Már azért kérdem mert én még az előzőt sem mertem telepíteni és csak mindig a halasztásra nyomogatok,de mind kettőt fel kell majd akkor telepíteni,vagyis két különálló nem valami javított az őszi?

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#64520) DS39 válasza Pityu. (#64519) üzenetére


DS39
nagyúr

egy újabb változat lesz, de nem hiszem, hogy ráépülősen kell majd telepíteni, hanem simán a legfrissebb buildet fogja felajánlani telepítésre.

(#64521) Pityu. válasza DS39 (#64520) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Tehát ha most amit már le töltött a gépem a c meghajtóra és dobálgatja fel a telepítés vagy halasztás dolgot ,ha ezt nem raknám fel csak az őszi cuccot akkor nem lenne semmi gond sem?Azért nem mertem még az elsőt fel rakni mert anno sok nem jó dolgot hallottam róla,nem tudom javították e már.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#64522) DS39 válasza Pityu. (#64521) üzenetére


DS39
nagyúr

az még önmagában hogy letöltötte nem jelent semmit, ha a telepítésre nem nyomtál rá, és nem az újraindítást halogatod. akkor tulajdonképp még nem történt semmi. ha kijön az őszi build, akár egy iso-ról bootolva is upgradelhetsz.

de amúgy miért halogatod? ha frissíted, 30 napig még vissza tudod állítani az előző állapotot. (utána törlődik csak a Windows.old mappa), illetve ha hibára fut, akkor is visszaáll magától a kiinduló állapotra.

[ Szerkesztve ]

(#64523) vlevi válasza Pityu. (#64521) üzenetére


vlevi
nagyúr

Sajnos az a tapasztalatom, hogy javítani nem nagyon javítanak semmit :(
Nyomják bele az új hülyeségeket, amiknek én szinte semmi hasznát nem láttam eddig.
Talán most az új onedrive, végre megoldódik, hogy tizensokgiga cucc, ami a felhőben van, de ritkán használom, az ne foglaljon helyet az amúgy kicsi rendszer ssd-n.
De a 3d, a VR, egyelőre engem nem érdekel.

(#64524) #86564352 válasza vlevi (#64523) üzenetére


#86564352
törölt tag

A legrosszabb nyomják a mixed reality VR 3D marketinget és gaming mode vakítást, közben alapvető dolgok kritikán aluliak évek óta. Képnéző, Edge, mail, áruház, összevissza design, animáció lag, két Creator nevű service pack már és egy nyamvadt alap videószerkesztő sincs. Évekkel ezelőtt demozott cuccok hiányoznak, elfelejtve. A Onedrive placeholder valóban jó lesz, de ne felejtsük el egy sok évvel ezelőtti funkciót kapunk végre vissza, a szememben ez is kudarc.

[ Szerkesztve ]

(#64525) sonaj0203 válasza TRob1 (#64511) üzenetére


sonaj0203
aktív tag

Bakker, :Y most vettem észre, hogy nekem válaszoltál nagyon hálásan köszönöm :C :R megpróbálom

Van úúgy, hogy nem úgy van.

(#64526) sonaj0203 válasza King Unique (#64516) üzenetére


sonaj0203
aktív tag

Ismét hálásan köszönöm a részletes segítséget :R :C mostmár tényleg illik megcsinálnom rendesen :B :B

Van úúgy, hogy nem úgy van.

(#64527) rii válasza vlevi (#64271) üzenetére


rii
nagyúr

mér baj, ha ahhoz akar visszatérni?

sokkal inkább gond mind az osx mind a win esetében, hogy eszközölnek újíásokat, hogy jó lesz az a user-nek ... pedig nem nagy meló lenne választási lehetőséget adni

osx-ben a szineket kapcsolták ki, és lettek belőle értelmetlen pöttyök, xtrafinder-t kell rápakolni a finder-re ha megint látni akarom egyből, h mi milyen színű )arról nem is beszélve, hogy ez egy olyan feature volt az osx-ben, amit inkább minden OS-nek át kéne venni mint opció ...

a winben meg ez a böszme nagy csilli-villi ugráló, mozgó start menü van csak ... érdekes, hogy xp-ben volt választási lehetőség ...

munkára használom a gépet (osx-win) (minden másra: linux) ... tök felesleges ez a mókusvakító fél képetnyőt kitöltő förmedvény ... különbözőek vagyunk ... ami másnak tetszik, nem biztos hogy Neked is, és fordítva ...

a választás lehetőségének hiánya viszont feketepont az apple-nek, ms-nek ... ezt olvasva biztos most összekakkantották magukat .... remélem .....

[ Szerkesztve ]

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#64528) Pityu. válasza DS39 (#64522) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Hát a rossz hallottak alapján nem telepítettem,azt meg nem akarom,hogy fel rakom nem tetszik és törlöm mert akkor szarnak a pofon
Egyébként gondolom itt tudnám törölni a letöltött telepítőt

#vlevi

Nekem sem igazán kéne a sok felesleges szar.

[ Szerkesztve ]

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#64529) Markizmark válasza Markizmark (#64399) üzenetére


Markizmark
addikt

Tudtommal nem csináltam semmit, de most a 8GB telepített RAM-ból 5.88 helyett 7.87GB elérhető. Érdekessss.

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

(#64530) robi212


robi212
tag

Sziasztok,
Most vettem egy Kaby Lake procis pc-t, és az lenne a kérdésem, hogy win 7-el vagy a 10-el tudnám kihasználni a rendszert?
Elsősorban Photoshop lenne futtatva, gaming szinte nulla. Mindkettőt használom, itthon régi laptoppal 7est, munkahelyen Skylake alapú pc-n 10est, egyikhez sem ragaszkodom, de nem vagyok képben előnyökkel, hátrányokkal.
Előre is köszönöm.

Ha a Vasembert felcseréled Bádogemberre, már nem ugyanazt a filmet nézed.

(#64531) quailstorm válasza robi212 (#64530) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Win7 hivatalosan nem támogatott rajta, folyamatosan patchelni kell hozzá a 7-et hogy menjen a Windows Update. Mivel neked nincs szükséged semmi W7 cuccra, tedd fel a 10-et és hagyd a fenébe.

Értelemszerűen a 7 a hardvert se tudná teljes mértékben kihasználni, bár általános- és célfeladatokra annak ellenére működik, hogy az MS ezt nem szeretné.

[ Szerkesztve ]

(#64532) robi212 válasza quailstorm (#64531) üzenetére


robi212
tag

Rendben, köszönöm szépen.
Működik még az a lehetőség, hogy a 7-ről upgradelni lehet ingyen a 10-re vagy ez már megszűnt?
Ha nem, akkor mi a legolcsóbb megoldás a win 10 felé? Szeretem, ha legálak a cuccaim :)

Ha a Vasembert felcseréled Bádogemberre, már nem ugyanazt a filmet nézed.

(#64533) quailstorm válasza robi212 (#64532) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Elvileg ez a kiskapu határozatlan ideig még él.
Amúgy én nem értek ehhez a részéhez.

(#64535) Grafirka válasza robi212 (#64530) üzenetére


Grafirka
őstag

Adobe programokkal jelenleg a 7es stabilabb . Ha win10 alatt font problemak , kepernyokalibracios gondok ill. ha valamilyen periferiat is vezerelsz az adot geprol, pl cutter - plotter gep, gravirozo , stb akkor eleg sok bosszanto anomaliaba futhatsz.
Ha illustrator es/vagy premier is lesz psd mellett akkor CU 10 alatt vannak hw gorsitasi gondok . A jelenlegi durva fontmenedzsment hibat ( install as shortcut) az oszi frissitesben azt igertek javitjak , a tobbirol nem sok info letezik.

[ Szerkesztve ]

(#64536) baboss


baboss
őstag

Milyen ingyenes programmal tudok Win 10 alatt XLS dokumentumot megnyitni és szerkeszteni ?

(#64537) vg válasza baboss (#64536) üzenetére


vg
addikt

csinálj egy outlook fiókot ott van ingyenes online excel szerkesztő

(#64538) Ablakos válasza baboss (#64536) üzenetére


Ablakos
őstag

Libreoffice ismeri az XLS és a tömörített XLSX változatot is.

(#64539) szotadi


szotadi
tag

Üdv.
Van egy sz.gép amin még 1607-es build van (net nincs!), szeretném offline frissíteni elég ha innen [link] letöltöm a legutolsót (KB4039396)?

SzotAdi

(#64540) #86564352 válasza rii (#64527) üzenetére


#86564352
törölt tag

"winben meg ez a böszme nagy csilli-villi ugráló, mozgó start menü van csak ... érdekes, hogy xp-ben volt választási lehetőség"

Több választási lehetőség van start menü beállítására:

1. app lista + csempés rész
2. csak csempés rész
3. csak app lista
4. teljes képernyő

És csempéknél kikapcsolható mozogjon, állítható a méretük is.

(#64541) eax1650 válasza robi212 (#64532) üzenetére


eax1650
aktív tag

Én egy hete csináltam innen - nem először! W7 Ultimate-ből W10 Pro lett, 1703-as verzió. Kb. 50 perc alatt meglett.

Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.

(#64542) vlevi válasza #86564352 (#64540) üzenetére


vlevi
nagyúr

"xp-ben volt választási lehetőség"
Nagyon rég volt már, de az XP-ben miből lehetett választani?
Arra gondolsz, hogy szürke Win98, vagy kék, vagy ződ bőrős ablakok?

Igazából nekem nincs bajom a W10 kinézetével, jobb híján elfogadom olyannak, amilyen. Tetszeni nekem se tetszik, de annyira nem undorodom tőle, hogy elkezdjem variálni. Az viszont való igaz, hogy teljesen más design a hagyományos felület, és a Metro/Modern/UWP (ami egyből rögtön háromféleképpen is néz ki), és erre most jön valami fluent, ahol áttetsző területeket kaptak egyes appok, pl. számológép. Sajnos ez ténlyeg egy kicsit (nagyon) ötlettelenséget mutat részükről.

A bajom inkább az, hogy az én tapasztalataim alapján a Win7-t, mint rendszert, belül sokkal stabilabbnak tartom. Abban is volt rengeteg olyan dolog, amit nem használtam, de a tizesben félévente hozzámvágnak még egy raklappal olyan dolgokat, amiket a kutya se kért.
Ellenben, meglévő problémák megmaradnak. Pl. amióta megvan a tizes, azóta nincs értelme gmail fiókkal a postát (de legfőképpen a naptárt) használni.
Az UWP, mondhatni nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, nem hiszem, hogy lenne hagyományos desktop alkalmazás, amit funkcionalitásban le tudott volna váltani bármelyik UWP app. Én, legalábbis a saját környezetemben ilyennel nem találkoztam. Fordítva viszont, a desktop alkalmazások is bekerültek az áruházba, hogy legalább legyen ott valami.
Az UWP hasznos felhasználási területe a telefon lett volna, de az, ugye, tudjuk, kimúlt.

(#64543) odrif


odrif
MODERÁTOR

Üdv!
régi windows 7-es gépemen fel van csatolva a net use y:\\192.168.1.1\nas paranccsal a routeremhez csatlakoztatott HDD.
Most vettem egy új gépet.
Win 10 esetében ezt hogyan tudom megtenni?

20 éve a Prohardveren

(#64544) ArthurShelby válasza odrif (#64543) üzenetére


ArthurShelby
addikt

Windows Explorer, hálózati meghajtó csatlakoztatása nem ugyanez? (csak nem parancssorosan)

[ Szerkesztve ]

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#64545) #86564352 válasza vlevi (#64542) üzenetére


#86564352
törölt tag

A kolléga akit idéztem érvelt az XP start menü választási lehetőségei mellett tévesen, ezért írtam le jelenleg 3-4 féle start menüt csinálhatunk és a mozgó része is kikapcsolható. Olyat rótt fel a Win10-nek amiben kivételesen nem hibás a Microsoft, van választási lehetőség. Ha akarod app lista és csempés rész, ha akarod csak app lista vagy csak csempe, mozgó része kikapcsolható, méretezhető.

UWP bukta, ebben is egyetértünk. Hiába biztonságosabb és kényelmesebb, ha alap dolgok hiányoznak, átgondolatlan UI és instabil.

(#64546) odrif válasza ArthurShelby (#64544) üzenetére


odrif
MODERÁTOR

de igen, működik
köszönöm

20 éve a Prohardveren

(#64547) odrif válasza ArthurShelby (#64544) üzenetére


odrif
MODERÁTOR

Pontosítok:
működik a következő újra indításig.

20 éve a Prohardveren

(#64548) efemm válasza odrif (#64547) üzenetére


efemm
tag

net use y:\\192.168.1.1\nas /persistent:yes
de ez korábban is így működött

(#64549) odrif válasza efemm (#64548) üzenetére


odrif
MODERÁTOR

másbaj nincs:

20 éve a Prohardveren

(#64550) szabonagyur


szabonagyur
félisten

Hiba jelenség: feldobja a Win10, hogy a OneDrive frissítése nem sikerült, próbáljam manuálisan.

A telepítő amit leszed meg csak homokozik, nem történik semmi.

Van, hogy a gépet megöli teljesen annyira a OneDrive telepítő akar futni.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.