Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6311) King Unique válasza FollowTheORI (#6305) üzenetére


King Unique
titán

Vsz azért, mert nagyon tudatos felhasználó vagy és odafigyelsz, illetve böngészőkbe integrált szűrők is sokat jelentenek.
Ahhoz meg nem kell húzós helyeken járni, elég akár pár közösségi oldal, hírportál, becsúszó reklám, e-mail melléklet, fertőzött USB-kulcs...Meg nem is csak a védelem, de a beállítási, testreszabási lehetőségei is eléggé korlátozottak. Szinte minden más AV jobban beállítható, + funkciók és modulok tömkelegét kínálja, akár ingyenes formában is.
WD (Defender) mellett igazán az szól, hogy a rendszer része, adott esetben kevésbé zavar bele a működésére. Teljesítmény tekintetében se mindig jobb, van olyan más termék, amivel fürgébb lehet a gép, betöltés, mappa megnyitás ---> fehér ikonok is ismerős szitu.

De MS célja nem is igazán az, hogy e téren versenyezzen a konkurenciával (nem is tud), hanem hogy adjon beépítetten egy alap védelmet ---> userek, akik erre nem figyelnek (sokan), kevésbé barmolják szét a rendszert.

"Ergo ugyanúgy megfoghatja bármelyik védelem." - akármelyik nem fogja meg, az adatbázisok, védelem hatékonysága is gyártónként eltérő. Ráadásul WD, WU-n keresztül frissül és akinél az nincs teljesen automatára állítva, az ilyen esetben cinkes lehet. Na meg többi AV-hez naponta (jóval) több frissítés érkezik.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.