Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58501) TRob1 válasza #86564352 (#58496) üzenetére


TRob1
veterán

Írd meg ki voltál ezelőtt, oszt csók. :)

Viccet félretéve: ami ment 1511-ben driver, az elvileg itt is megy. Vissza kell cserélni arra. Vagy kukázni másikat, amivel megy. (Lejebb írtam neked driverügyileg, de lehet nem olvastad. Mindegy. Driver hiba nem MS vagy Win hiba, csak annyiban, hogy azt "erőlteti" sokszor, ami nem felel meg. De nem ő írja.
De szerencsére cserélhető egy megfelelőre, és általában megoldja az emberek gondját. Aki annyit foglalkozik vele hogy mindent tiltson meg eltávolítson, annak meg nem okozhat 1-1 drivercsere gondot)
Nálam megfelelően működik mind asztalin, mind laposon az éjszakai fény. (Komolyan - habár én altatom a gépeket, nem kikapcsolom.Lehet ez a gond? :) )
Mixed Reality Portal (mindig felhozod) - Ez tudtommal egyelőre fejlesztési célokkal van benne. Ha jól tudom, még nem is lehet kapni a Mixed Reality sisakot. Vagy neked már megvan a 4 mag és a dx12-es kártya mellett - teljesítve az alapfeltételeket -, mégsem megy? :F Akk. mindenképp jelezd MS felé.
Defender ikon, mint írtad/írták is, kikapcsolható. (Borzasztóan zavaró - huhh). Vagy utána is "beragad"?
Edge még sosem akadt ki nálam, lehet ez szerencse, ezt nem tudom (pedig alapértelmezetten azt használom mindkét gépen)
Lehet hogy valami oka van annak hogy valami app eltávolítható, valami meg max megerőszakolható? :U

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#58502) atyca válasza wwenigma (#58491) üzenetére


atyca
senior tag

Értem,és köszönöm!
Megpróbálom.

Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)

(#58503) wwenigma válasza #86564352 (#58500) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Megnyomom az eltávolítás gombot?

Ha esetleg nem tudod lefuttatni a setupot mert nincs VR eszközöd és fenemód zavar hogy soha nem is lesz ott van egy valami, akkor a kicsi buksid használod és regedittel azt mondod neki hogy mar lefutott a setup.

Firstrun kulcsot 0->1 - DONE
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Holographic

Nincs gond a night light-tal - nem használom mert felesleges, egyébként működik
Nincs gond az Edge-dzsel - nem használom mert felesleges, van jobb. Cáfolj meg, milyen kihagyhatatlan funkcioja van.
Nincs gond a start menüvel - ha valaki idiota es kinozni akarja magat egy touch start menuvel, csinalja, aki könnyen hasznalhato desktop start menut akar (mukodo keresovel, mindennel) azoknak a Classic shell az okos választás.

Egyéb kérdés?

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#58504) margithid


margithid
veterán

Hol kell beállítani, hogy az újraindításokat mostantól szüneteltessem, illetve akkor induljon újra amikor én akarom.
Creators fent van.

(#58505) #86564352 válasza TRob1 (#58501) üzenetére


#86564352
törölt tag

Te tudod hogy kell, én tudom hogy kell. Átlag userek millióinak a helyébe képzeld magad amikor egy automatikus éjjeli frissítés hazavágja valamelyik eszközét vagy spéci munkaeszköz programja összeveszik az új builddel.

Night light ütemezés ha csak altatod a gépet valóban jó, leállításkor problémás ilyen egyszerű dolgot az MS és 10 millió insider nem vett észre? Az új appok: nem az a gond berakják a 3D Buildert és Paint 3D (ez is mi hogy nem egységes az elnevezés), vagy ez a Mixed Reality cucc, hanem az gáz se elrejteni nem lehet startból vagy könnyen eltávolítani ha nem kellenek ezek. Régen ha nem kellett mondjuk a Windows Media Player szépen el lehetett távolítani hivatalos módon. Nem használtad a Wordpadot és nem akartad minden start menüs W kereséskor feldobja, akkor csak törölted a parancsikonját a start menü mappából és kész. Most meg több eltávolíthatatlan, elrejthetetlen UWP cuccal szórja tele a menüdet.

(#58503) wwenigma

Kezdjük ott ha nincs VR cuccod az a gomb meg sem jelenik a settings-ben, de a start menüben ott lesz a Mixed Reality. Registry-vel ha bekapcsoltam külön már megjelent a settings-ben ahogy a képeden és hiába nyomtam rá az uninstall-ra a start menüben ugyanúgy ott marad a meg sem nyíló app. Magyarul gány. És ez clean install után volt. Sima in place upgrade iso-ból frissítéskor pedig még egy extra halott vackot tett a start menübe a CU, valami Wireless Media izé szintén meg sem nyílt, szintén eltávolíthatatlan normál UI-ból csak powershellből még az ikonja is hibás volt.

[ Szerkesztve ]

(#58506) wwenigma válasza #86564352 (#58505) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Olvass mar vissza, konnyen el lehet tavolitani...jo ez a "segiteni vagyok" álca a köpködéshez...

Mit nem tudsz még leszedni, had segitsek megoldani a problémád, MI ZAVAR MÉG?

Ha nincs semmi akkor mennék vissza jatszani...

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#58507) #86564352 válasza wwenigma (#58506) üzenetére


#86564352
törölt tag

Menj játszani és ne szólj hozzám többet, köszi.

(#58508) wwenigma válasza #86564352 (#58507) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Szerintem meg fejezd abba a folyamatos köpködést.

Nem azert van ott hogy joskapistát zavarja és mindenféleképpen leszedhesse mer ő majd megmókolja a windózt. Feature, ha nem tetszik vár a linux. Attol hogy a placeholderek ottmaradnak, nem okoz semmilyen problémat a puszta léte. Engem sem zavar, addig el se inditottam amig fenemód nem akartad tudni hogy kell leszedni. Erre most meg már más a bajod.... :U

westlake: bocsi, kicsit zavar hogy kereszteshadjáratot folytat a W10 ellen mondvacsinalt okokból, másodreggel, "deéncsaksegitek" álca mögött...

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#58509) TRob1 válasza #86564352 (#58505) üzenetére


TRob1
veterán

Az egyértelmű hogy lehetne ezeken a dolgokon finomítani bőven (elrejtés, eltávolítás, rendezés...). De hogy annyira zavaró lenne, azt nem állítanám. (Példa: Szerintem ha rákérdeznék anyámnál hogy zavarja-e a 3D builder, azt se tudná miről beszélek. :D Tehát tuti nem zavarta ott a Start menüben - ettől függetlenül már nincs ott) Én meg pl. az említett Wordpad-et szerintem soha nem használtam, mégsem zavart, eszembe sem jutott hogy el kellene tüntetnem. Az meg főleg nem hogy MS-t szidjam mert bele merte tenni a saját fejlesztésébe a saját elképzeléseit - még ha azok nem is mindig mindenki szájíze szerint sülnek el. :B (Természetesen ha az említett "frissítés hazavágja..." történik, akkor én is legszívesebben 1-2 MS emberke arcán próbálnám a "buildert" nem Mixed, csak simán "Reality-ben" :DDD )

Az elnevezés: Véleményem szerint eredetileg nem a mostani állapotot tervezték, hanem külön egy 3D "builder-t". Aztán később döntöttek úgy, hogy összehozzák a Paint funkcióival. Most meg lett Paint 3D (valszeg az ősPaint el is fog tűnni előbb-utóbb, ahogy a Vezérlőpult is)

A driverek az mindig kényes pont, csak az a probléma, hogy sokan azt gondolják, azokat is az MS írja. Meg azt nem értem miért furcsállja valaki ha egy úgymond majdhogynem új rendszer telepítése lecseréli a drivereket a benne lévő újabbra. Az igaz hogy sokszor ez vágja haza a rendszert. Na erre kellene valami épkézláb dolgot kieszközölniük, még akkor is ha a hardverek gyártói csesznek normális, épkézláb drivereket összehozni. Nem tudom hogyan lenne megoldható egy ilyen komplexebb frissítésnél hogy ne piszkálja a szerinte régi vagy nem odavaló drivereket, de tuti lenne megoldás. (Csak szerintem ők azt hiszik hogy ezzel megoldják a gondokat, és nem előidézik :D )

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#58510) westlake


westlake
félisten

Lehetne, hogy befejezzétek? Vagy menjetek privátba vitatkozni.
Ez egy szakmai topik, ha nem tűnt volna fel.

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#58511) Balerik válasza Ra's al Ghul (#58439) üzenetére


Balerik
aktív tag

(#58512) Rexcor


Rexcor
őstag

Ezek szerint akkor az enterprise verziónál ne is próbáljam a frissítési segéddel telepíteni a creators update-t, mert úgyse fog működni, ugye?

(#58513) Bodz válasza Rexcor (#58512) üzenetére


Bodz
nagyúr

Gyanús, viszont képfájlból vagy MCT-vel megküldheted.

(#58514) hengelhof


hengelhof
senior tag

Windows 10 Pro.
Az alvásgomb a főkapcsolón. Megnyomom, simán elalszik. Térülök, fordulok, puff felébred. Van, hogy 1 perc múlva, van, hogy 30 perc múlva, de olyan is előfordult már ritkán, hogy nem ébred fel, csak ha én akarom.
A kérdésem az, hogy mi ébreszti fel. Már mindent lehetőséget (azt hiszem) végignéztem. Letiltottam az egér, billentyű, net ébresztést. Még is felébred, és nem alszik vissza. Miért nem alszik vissza, ha nem történik semmi? Van egy mac gépem is. Annál, ha véletlenül felébresztem, és pár percig nem történik semmi visszaalszik.
Már nagyon idegesít a dolog. Remélem tudtok segíteni. (vagy lehet hardver gond?)

(#58515) Bodz


Bodz
nagyúr

Ezt is nézted?
Itt egy egész jó leírás a nyomozáshoz.

(#58516) tylerddd


tylerddd
veterán

Elindítottam manuálisan ezt a creators update-t. Elsőre ami hiányzik (legalábbis én nem találom ott, ahol eddig volt), az a karakterek módosításának lehetősége, tehát pl. nálam az ikonok esetén a fájlnév nagyobb méretűre volt állítva, félkövérre az ablakokban a címsor meg hasonlók. Ezeket a beállításokat most nem találom. Van rá megoldás vagy most már csak itt tudom ezt állítani?! Köszi!

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#58517) CirrMee válasza Picturemaker (#58444) üzenetére


CirrMee
addikt

Ha jól értettem, akkor ez lesz: szolgáltatások között lesd meg a Számítógép tallózót, majd ha nincs elindítva, röffentsd be. És persze áttolhatod a beállítását automatikusra, hogy magától induljon legközelebb. Nálam ez megoldotta, én is hiányoltam a Win7 után... :)

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#58518) CirrMee válasza VGYke (#58497) üzenetére


CirrMee
addikt

Firefoxer alatt no problem. Alighanem megint a csudálatos edzs' hozza a tuti formáját. Soha nem fogom megérteni, miért éri meg erőlködni ezekkel a hulladékokkal (IE/Edge)... :)

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#58519) westlake válasza Rexcor (#58512) üzenetére


westlake
félisten

Az Enterprise már a kezdettől fogva máshogy működik. ISO-t "kiírod" pendrive-ra és frissíted Windows alól.

Play nice!

(#58520) ph2012 válasza Rexcor (#58512) üzenetére


ph2012
senior tag

A frissítéskor nálam is azt írta ki, hogy "Ez az eszköz nem támogatja az Enterprise kiadásokat".

Ez mit jelent? Sony Vaio laptopom van.

(#58521) CirrMee válasza ph2012 (#58520) üzenetére


CirrMee
addikt

Hiba esetén kérjük keresse fel a rendszergazdáját, vagy virágbolti eladóját. :)

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#58522) ph2012 válasza CirrMee (#58521) üzenetére


ph2012
senior tag

Bocsi ezt nem értem. Frissítés után jól működik a laptopom, eddig nincs gond.

(#58523) Picturemaker válasza CirrMee (#58517) üzenetére


Picturemaker
őstag

Köszönöm, kipróbálom.
(Más tipp, ha esetleg ez nem válik be?)

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#58524) margithid


margithid
veterán

Nem semmi ez a Creators update!
Felraktam az Asus T100as tabletemre és kevesebb mint 8 GB-on elfér a rendszer!
Lassan az android nagyobb helyet foglal majd mint a windows!

Felraktam a két asztali gépemre és a notebookomra is, minden gond nélkül!
Klassz a frissítések kikapcsolása, ez már nagyon kellett!

[ Szerkesztve ]

(#58525) Akelaus


Akelaus
senior tag

Defender ikon- eltüntethető. Nekem már nincs. A megnyitott mappák egymás mellé helyezése is működik. Lehet az iménti frissítés segített rajta. Már csak a Dolby-t kell megoldanom.

(#58526) CirrMee válasza Picturemaker (#58523) üzenetére


CirrMee
addikt

Szerintem be fog válni. :)

ph2012
Bocsi ezt nem értem. Frissítés után jól működik a laptopom, eddig nincs gond.

Akkor öröm és boldogság. :)

---------------------------------------------------
Más:
felment a CU nekem is. Boot idő valami nagyon durvát javult. X-fi driverét hazavágta - mármint olyan szinten, hogy látszólag semmi baj, lejátszók mennek, de CU telepítését követően a kimeneten nem jelent meg többé hang (vga kari HDMI kimenetén ment rendesen). Driver reinstall, azóta jónak tűnik. Nálam szalagmenü deaktiválva szokott lenni, kvázi hagyományos windows ablak fejléccel. No, annak a legördülő menüjéből sikeresen kinyírták a súgós részt, ahol pl a névjegyet lehetett lekérni (verzió számokat szoktam onnan random olvasni).

Windows defendert a régi formájában kinyírták? Egyszerűen nem akadok a nyomára, csak a gépházas ocsmányságot találtam eddig helyette, amiből jó pár dolog hiányzik. Eddig gyakorlatilag az összes idióta biztonsági figyelmeztetést le lehetett tiltani a tálcáról, most vannak olyanok, amiket az istenért sem lehet.

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#58527) Akelaus válasza Akelaus (#58525) üzenetére


Akelaus
senior tag

Elhamarkodtam. Az éjszakai mód, az már működő dolog vagy még nem? Nekem semmit nem enged állítani ott. A másik: látom lassan minden a gépházban lesz állítható. Kár. :/

[ Szerkesztve ]

(#58528) papi77 válasza CirrMee (#58526) üzenetére


papi77
addikt

Javult a boot idő? Jó neked,nekem minimum duplájára nőtt :(

Az első: NOKIA 1611

(#58529) Jenne


Jenne
senior tag

Sziasztok!

Ezt most vettem csak észre. Mi ez a 'Korlátozott rendszer vizsgálat' ?
KAV mellett futtassam időnként? :DDD
[kép]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#58530) CirrMee válasza papi77 (#58528) üzenetére


CirrMee
addikt

Kb a felére/harmadára esett. Mondjuk hozzátartozik a dologhoz, hogy az SSD elelnére elég lassan indult idáig.

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#58531) dunc


dunc
nagyúr

Sziasztok, azt miért csinálja a win10, hogy magától átrakja állandóan teljesítmény centrikus sémára, kiegyensúlyozottról. Hogy tiltható a fenti jelenség?

(#58532) Whantsaa


Whantsaa
újonc

Nekem nem találja a windows sehogy se a Creators Updatet, próbáltam már manuálisan is, de úgy sem találja a frissitést.

(#58533) junior11 válasza CirrMee (#58530) üzenetére


junior11
veterán

A boot idő nekem is egy kicsit javult, bár én tiszta telepítést csináltam.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#58534) #86564352 válasza tylerddd (#58516) üzenetére


#86564352
törölt tag

Kivették már azt a felületet ahol a címsort és egyebeket lehetett testre szabni. Registry piszkálással esetleg, de nem ér annyit a dolog szerintem.

Defender régi felületét se keresse senki, átköltözött az új felületre.

(#58535) birorichard


birorichard
őstag

Ez nagyon durva. :D :C

Tényleg alkották a srácok. :D

[ Szerkesztve ]

(#58536) atyca válasza wwenigma (#58491) üzenetére


atyca
senior tag

Bocs hogy még mindig zargatlak.Mit cs@sztem el?

Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)

(#58537) wwenigma válasza atyca (#58536) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Ne powershellben futtasd hanem parancssorban. Kereso cmd jobbklikk futttatas rendszergazdaként. :)

vlevi: meg van adva hányat váltson? ;]

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#58538) vlevi


vlevi
nagyúr

Nnnna. Mégegy apróság, amit sikerült elb***niuk a win7 óta, és még mindíg ugyanolyan idétlenül működik.
Háttérképekre be van állítva, hogy félóránként váltson. Letelik a félóra, vált egyet a háttér, majd néhány másodperc múlva megint. Viccbammeg ez az egész...

(#58539) lovi27 válasza vlevi (#58538) üzenetére


lovi27
addikt

Nálam jól működött eddig is és a frissítés után is jól működik a váltás. Félóránként, szabályosan.

(#58540) junior11 válasza lovi27 (#58539) üzenetére


junior11
veterán

Itt is okés a dolog.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#58541) #86564352 válasza vlevi (#58538) üzenetére


#86564352
törölt tag

Ismert dolog sajnos ez is, de inkább nem mondok semmit mert egyesek személyes sértésnek veszik egy bug megemlítését mintha a gyereküket szidnám. :)

Lock screen beállításnál is érdekes spotlightról átállítom slide show-ra saját képekkel, erre először még mindig a spotlightot dobja be, majd rendben elkezdi a saját képek vetítését. MS logikát úgy kell kikerülni, először egy darab sima saját képet beállítani lock screenre, majd utána a slide show és akkor így végre már sehogy nem találkozol a spotlight izével.

(#58542) dokken válasza #86564352 (#58534) üzenetére


dokken
tag

Nem kell a registryben turkálni, van egyszerűbb megoldás.

System Font Size Changer [link]

(#58543) atyca válasza wwenigma (#58537) üzenetére


atyca
senior tag

:R
Egy Steam újra telepítés gatyába rázta.
Előbb is eszembe juthatott volna...

[ Szerkesztve ]

Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)

(#58544) kovaszoskeny


kovaszoskeny
aktív tag

Igazam lett .A microsoft keffentette le a gépem megint.Kint az ő áprilisi media fetures pack visszakerült a media player és van ismét MTP igaz eszközkezelőböl nyomni kellett egy frissítést neki..LOL ekkora böszmeségetr.De minden szép és jó .Már csak azt nem, értem a game mode kiprobálásához miért kellene bejelentkeznem a foftos xbox alaklmazásba--Sebaj kimarad......

Abe due dembella

(#58545) wwenigma válasza kovaszoskeny (#58544) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

N-es windowst hasznalsz?

Ha igen, es hianyzik egy ehhez kapcsolodo feature akkor mi a probléma? Miert azt vetted? Ha vetted...

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#58546) Szinyák


Szinyák
őstag

Sziasztok,

Lenne egy problémám most telepítettem fel a legújabb frissítést win10 pro 1703 . És olyan furcsaságot csinál , ha bármelyik lemez partícióra egér jobb gombbal rákattintok akkor lefagy :F :W mindegy total commander vagy win intéző mi lehet a gond eddig nem csinálta 1607.-el ? és jogtiszta a win.

Szinyák

(#58547) #86564352 válasza dokken (#58542) üzenetére


#86564352
törölt tag

Ez tényleg hasznos akinek szükséges. Kérdés a control panelről settings-re költözés során még hány apróság veszik el majd mindig build váltáskor.

Más. CU hivatalos rajt mellett az AU is kapott egy szokásos összegző frissítést, nálam most kivételesen egészen sokáig telepítette SSD ellenére. Fekete képernyő is volt pár percig, már kezdtem aggódni mire azért összeszedte magát és rendben újraindult. Furcsa kicsit egyik hónapban 10 perc alatt megvan, máskor 20-30 perc is, de ennél nagyobb baj ne legyen.

(#58548) atyca válasza atyca (#58543) üzenetére


atyca
senior tag

Egyszer elindult,azóta sem...

Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)

(#58549) Neil Watts


Neil Watts
veterán

Uraim!

Jelenleg linuxon ugy jelentkezem be a rendszerbe, hogy meg kell adnom a jelszavam, majd utana egy bizonyos idokozonkent, telefonos applikacio altal generalt - valtozo - kodot. Ilyen two-factor authra raveheto a Windows 10 ()Home esetleg? Gyari megoldast nem talaltam. :/

Koszi!

Udv. core2

(#58550) Nagynozi


Nagynozi
aktív tag

Sziasztok! Eredeti Microsoft oldaláról vásárolt Windows 10 Home-om van, a lényeg, hogy új gépet építek a napokban, fel tudom telepíteni és aktiválni a másik gépen?
A Microsoft fiókomban az alaplap neve fel van tüntetve, viszont van olyan opció, hogy eszköz eltávolítása, ha ezt megteszem, akkor tudom majd csak aktiválni a Windowst?
Válaszaitokat előre is köszönöm!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.