Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Adott egy Surface pro 3, Windows 10-el, a probléma, hogy nem működik az asztal, mintha egy képként lenne berakva a háttérbe, és mintha nem futna az explorer.exe. Windows gombra se reagáll a cucc, csak jobb klikkekre.
Rengeteg újraindítás és explorer.exe újraindítások után kezdtem feladni, hogy mi a fene van a géppel.
MS fórumos honlapján találtam ugyan ilyne hibákkal küzdő userek sokaságát németül van nem angolul és találtam egy ilyet: " Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} " Adminmódban elindítom de ez se b*szik csinálni semmit, csak áll és áll 1 óra elteltével is áll, notin 2 perc és lefutott hiba mentesen.
Valakinek 5lete van, hogy mit lehetne kezdeni? Újra telepíteni most szinte esélytelen.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest