Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50589) TRob1 válasza szőr Artúr (#50587) üzenetére


TRob1
veterán

De ha valami egy Windows bug, akkor az minden winben mindenkinél ott van, tehát mindenkinél előjön. Ahogy eddig is az ismert bugok.
Ha a Gugli elbaxxa a legújabb Chrome-ban a flash-t, akkor az chrome bug, és minden Chrome használónál előjön. Nem csak 1-1 embernél. Vagy a játékokban a bug hegyek amiket a köv. patch javít (vagy sem), azok is mindenkinél jelen vannak (természetesen kivétel a specifikus bugok, mint pl. csak amd/ati...).
Vagy nem? :F Vagy a bug válogatós, és csak 1-1 júzernél aktiválja magát? Vagy esetleg olyan driver és/vagy egyéb app környezet szükséges hogy előjöjjön?

És alfa teszter meg bugosabb mint egy beta... Megintcsak: miért vannak olyan júzerek akiknél másfél éve tökéletes, akár több gépen is? Egy bug hegyekkel tele lévő alfa szoftver mindenkinél bugos lesz, kivétel nélkül...

ui: De természetesen látom az egészet: Egy elvakult Linux júzer vagy, aki fikázni jár a win topikba. (Mert nem azt mondtad hogy megy vissza a 7 vagy a 8.1, hanem Linux. Tehát úgy általában a winnel van gondod, csak most épp a win10et divat fikázni)

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.