Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49512) regvoltrossz


regvoltrossz
tag

A win10 első telepítése után sokáig egy állandóan változó kép jelent meg bekapcsoláskor, az asztalin is és a laptopon is. A jobb felső sarokban pedig megkérdete hogy "Tetszik a látvány?" Nekem nagyon bejött, az, hogy mindig más (és ráadásul nagyon szép és profi) képekkel indult a win. Aztán egyszer csak ez megszünt. Nem csináltam pedig semmit, mégis eltünt és azóta ugyanazzal a képpel indít mindig a laposon is és asztalin is. Néha ha a lapos tetejét lehajtom, majd később fel csak akkor jelenik meg a "Tetszik a látvány?" egy új képpel. Hogyan tudnám visszaállítani, hogy mindig más kép jelenjen meg?
A párom asztaliján továbbra is működik ez. Igaz ő nem csinált Microsoft fiókot, míg én a laposhoz és az asztalihoz, sőt a Lumia 640-hez is ugyanazt használom.
Próbáltam rákeresni a neten, de csak idióták írásait találtam akik azt hitték kémkedik utánuk a Microsoft és majd ezen keresztül deríti ki hány nagymamás pornót és hasonlót néznek. Szóval a letiltására találtam csak megoldást, az ujraindítására nem.

Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.