Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49342) King Unique válasza TRob1 (#49334) üzenetére


King Unique
titán

Én a védelemről beszéltem és azt szerintem nem kéne feszegetni a beépített és a külső programok tekintetében. Hát még az egyes + funkciókat, testreszabhatóságot stb. Az, hogy bizonyos esetekben okozhatnak ilyen-olyan problémát a külső programok, az egy dolog. Lehet egy frissített verzió már nem produkálja, illetve ott van az egyéni hw/sw környezet. Valamint bőven van választék és max. felrak a user egy másikat, amivel még mindig jobban jár, mint a beépített vacakkal.

"van bőven tapasztalatom velük régről"

Ami alapján nem feltétlen lehet általánosítani és most már nem mérvadó az új verzióknál.

Az MBAM és egyéb speciális eltávolítókat meg ne keverjük a sima vírusírtókkal. Igen, néha le szoktam futtatni és ESS9/10 béta mellett nem talált semmit. De a "kicsikénél" már igen, aminek a böngészővédelmen túl, még PUP és társai elleni védelme sincsen talán... :D Max., ha megbuheráljuk a regisrtry-ben...

"Akkor hogy is van ez? Miért fizessek bármilyen vírusírtóért ami többet árt a rendszernek mint használ?"

Az gondolom megvan, amit korábban mondtam? Felhasználói szokások stb. Nem gondolnám, hogy egyik átlagusernél sem találna semmit az MBAM ilyen helyzetben. Láttam már rá bőven példát. Az ingyenesség meg marhára nem érv a beépített mellett. Akad egy rakás ingyenes AV, valamint a fizetősök ingyenes promói, vagy akár magazinos kódok stb.

(#49333) Popes:
Egy pár egyéni tapasztalat, csak egy dolog. De pl. az itteni AV topikban is nem hiába szoktak inkább külső védelmeket ajánlani és max. csak bizonyos feltételek mellett a beépítettet.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.