Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49049) kokov válasza Rimuru (#49023) üzenetére


kokov
tag

Akar a fene, de használt brand gépeket vettek és kézzel nyitható a gépház, az összes. Szóval egy mozdulattal ki lehet venni az alaplapból elemet, onnan meg már ott a boot menu stb. Ritkán, de azért minden évben akad pár gyökér diák, aki szórakozik. Ő van ott helyben, a tanár persze sehol be tud bootolni bármivel.
Szóval a lényeg, hogy maradt minden ugyanúgy? Tudod mindig megy a szöveg, hogy biztonságosabb lett a rendszer bla-bla-bla gondoltam befoltozták, hogy ne lehessen egyszerűen meghívni például a compmgmt.msc-t parancssorból a bejelentkezési képernyőről full jogokkal vagy valami ilyen irányú igyekezet... Én eddig sem net user-rel vacakoltam egyszerűen csak meghívtam a parancssorból a jól megszokott grafikus felületet, ha kénytelen voltam onnan meghívni. Átírtam a jelszót ennyi.
Engem nem érdekel senki jelszava meg semmi warez. Csak az érdekel, hogy ha kizártak, mert átírták a saját jelszavam akkor én visszaírhassam, aztán ennyi. 10-ből 9-szer ezt sem kell megcsinálnom, mert sima klónozott kliens a gép és gyalulom az egész „C”-t lemezképből, ami 3 kattintás és otthagyom. Nekem az mindennél gyorsabb. Ezért nem néztem utána alaposabban soha.
Nyilván MS-nél nem dolguk arra készülni mi van ha megcserél a vérpisti rendszerszolgáltatásokat file szinten. Én nem is bánom, ha ez változatlanul most is megy így a 10-ben is, erre legalább emlékszem, ha most 28 kulcsot kellene editálni a regeditben azt úgy is elfelejtem mire újra kéne.

Mindegy, köszi :R

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.