Hirdetés

2020. július 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49002) kokov


kokov
(tag)

Elegánsan fel lehet törni a Win10-et?
Gimiben szóba került az oprendszer váltás. Most Win7 van. Láttam már úgy hagyva gépet. (Vissza se nevezték a gépen a beragadó billt. elég egyértelmű volt.) Szóval tételezzük fel, hogy Tanár sehol, Pistike kiguglizta, hogy melyik két rendszerszolgáltatást lehet megcserélni file szinten a tízben, mert baromira ráért, bebootol átírja a jelszót, nagynak érzi magát.
Tegyük fel engem viszont annyira nem kavar fel a Win7 leváltásának gondolata, hogy azzal foglalkozzak 5 percnél többet, hogy a win10-et hogy lehet feltörni.
Vissza tudom írni a saját felhasználóm jelszavát a régire, ha penről bootolok „gyári” vagy warez megoldással gyorsan vagy a korábbi verzióknál járható ismertebb módszereket megoldották és vacakolhatok vele órákat, mire megtalálom, hogy most tízben egyáltalán hogyan lehet?
Mert ha kutatni kell annak az lenne a vége, hogy teszek rá és 5 perc alatt visszatöltöm független lemezképből az egész gépet, de az meg mégsem jó, mert ettől még nem fogom Pistike módszerét tudni és előbb-utóbb csak gond lehet a „C” legyalulásából, valami adatvesztés. Szóval ha emiatt púp a hátamon, inkább át se váltok 10-re :)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.