Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42046) t72killer válasza vlevi (#42043) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Egyelőre a telepítőUSB-ről próbálom a javítást, arról ugye rendesen megy az USB, lévén nem a winyón lévő rendszer szolgáltatja a drivereket. Ilyenkor persze lehet az intelt szidni, de szvsz skylake+h170 tulajként mondhatom, hogy elég népes felhasználótábor része vagyok ahhoz, hogy egy frissítéssel ne b@sszák el a működő rendszert:W.

Egyelőre megy az "attempting repairs" - emlékszem még korai win7 időkben egy ilyen egész éjjel dolgozott:Y, de az akkor az én hibám volt, most egyértelműen az övék. Adok neki még 2 órát, aztán xubuntu liveCD-vel kimentem a futó adatokat és gyalu.

Vicces, elsőre azt hittem, hogy a KVM switch-em ment tönkre, aztán hogy az alaplap vagy a pici táp. Egy ilyen win hiba gyorsan hardver-frászt hoz az emberre:U

#42047: Pontosan:R Van egy külön pendrive-om, amit win-telepítésre használok, rajta szoktam hagyni a legutóbb használt telepítőt, most is ez megy (igaz, nem sokat kellett várni a bajra:U)

Hoppalá, eredmény egész gyorsan: "startup couldn't repair your PC*":W -> xubuntu:U

*Log file: C:\... vicces gyerekek vagytok, ezt mégis hogy érjem el bootra képtelen windows alól :DDD Mind1, elmorzsolunk pár krokodilkönnyet és megvárjuk, h lejöjjön az a xubu iso...

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.