Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40651) general válasza general (#40617) üzenetére


general
addikt

helló!
légyszi segítsetek, nem tudom, mi van, nem enged semmilyen progit updatelni... valami gubanc van a felhasználói fiókkal, de nem vágom, mi a baj.. :( korábbi hsz-em:

"ilyenkor mi van? gyakorlatilag semmit nem tudok csinálni, mindenre ez az üzi jön ki, nem tudom, hová pötyögjem be azt a rohadt jelszót, ha csak simán beírom, az ablakra kattintva, semmi sem történik. :W
a netplwiz parancsra is ez ugrik fel. hol tudom ezt a rendszergazdai jelszó nyavalyát kikapcsolni?
nehezen szokom a 10est a 7es után, túl van bonyolítva..."

(#40652) general válasza general (#40651) üzenetére


general
addikt

...még a Lemezkezelést sem tudom használni. egy topiclakó tanácsára a netplwiz paranccsal kikapcsoltam pár napja a jelszóbekérést, azóta van ez az egész... mit lehet tenni, mindenről le vagyok tiltva. hol keressem a beállításokat, egy órája a logikátlan Gépházat bújom..:(
gyakorlatilag eltűnt a saját rendszergazdai jogosultságom! hogy a frászba'?

[ Szerkesztve ]

(#40653) general


general
addikt

most ott járok, hogy ez a szar nem enged bejelentkeznem az eddigi fiókba sem a az eddigi jelszóval, kvázi kizártam magamat valahogy. ÖTLET? nyilván ilyenkor nincs itt senki... :W

ennyire logikátlan fost én még nem láttam. komolyan. a win 7 olyan szépen működött, miért kellett ezt így elb@szni? elnézést, hogy pipa vagyok, de 25 év pc használat után eltévedtem az összehányt beállítások és fiókok és felhasználók között. nem értem, mit miért... :F

kérlek, segítsetek! ha tudtok.

(#40654) King Unique válasza general (#40653) üzenetére


King Unique
titán

Én telepítésnél csináltam felhasználói fiókot és jelszót is beállítottam, amit minden indításnál kér. Viszont miután kikapcsoltam a jelszókérést a netplwiz módszerrel, nálam semmi gond nem volt. Működött helyi és live fióknál is. Nem tudom nálad mi okozza a problémát, de valami nagyon el lehet cseszve... olyat, hogy minden műveletnél rendszergazda jogosultságot kér, olyat vendégfióknál láttam. Bár annál mondjuk érthető is.

[ Szerkesztve ]

(#40655) general válasza King Unique (#40654) üzenetére


general
addikt

köszönöm, hogy megerősítettél abban, hogy el van cseszve. :)
de hogyan lehet megoldani? :-)

nem az a baj, hogy jelszót kér, hanem hogy nincs hová beírni, pedig azt kéri...
feltéve, ha sikerülne újra bejutnom a saját gépembe...

[ Szerkesztve ]

(#40656) King Unique válasza general (#40655) üzenetére


King Unique
titán

Ha most bejelentkezni sem enged és nem tudsz belépni a rendszerbe, akkor passzolom.

(#40657) #22237440


#22237440
törölt tag

Sziasztok. Véletlenül nem tudja valaki, hogy mi lehet a megoldás? Működésből ha lecsukom a notim képernyőét, van mikor leáll a gép (elalszik) de van mikor nem. :( Az a helyes, mikor elalszik, de ezt miért nem tudja végrehajtani mindig? Az energia beállításokban, minden rendben van, gyakorlatilag, mindig végre kellene hajtsa a műveletet.

(#40658) raidx válasza #22237440 (#40657) üzenetére


raidx
őstag

Kivéve, ha a Win épp rendezkedik a háttérbe.

Kiiktattam az Avira víruskergetőt és azóta nem tudtam produkálni a kernel miatti elhalálozást. Fura, mert már tavaj is az Avirát használtam és csak mostanába jelentkezett a galiba. Memo HDD driverek a tesztek szerint jók. Lehet, az MS így akar a sajátra kényszeríteni? Mert a hiba régi keletű de megoldás nincs közölve.

Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX

(#40659) #22237440 válasza raidx (#40658) üzenetére


#22237440
törölt tag

Köszi szépen a válaszod. Én nem használok semmiféle víruskergetőt, max. a tűzfal aktív, de attól működött az alvás. El nem tudom képzelni mit akar az MS, de egyszer csak megöli a gépemet. Mikor lecsukom és nem áll le, felnyitom és hosszas bekapcs. gomb nyomásával leáll, de ez nem megoldás. :(

(#40660) Joccc07 válasza general (#40655) üzenetére


Joccc07
addikt

Írd be a keresőbe ezt: Felhasználói fiókok felügyelete beállításainak módosítása-> Enter-> Csúszka le -> OK

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#40661) Fandango válasza #81556480 (#40622) üzenetére


Fandango
veterán

Ez engem is érdekelne, ugyanez a problémám van.

(#40662) raidx


raidx
őstag

Elkiabáltam! Leszedtem az Avirát viszont a kernelhiba továbbra is előjön.

Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX

(#40663) raidx válasza #81556480 (#40622) üzenetére


raidx
őstag

Próbáltad a netplwiz-t ismt futtatni? Nekem is volt ma ilyen egy kékhalál utánn. Ráadásul el se fogadta a jelszót. Maradt egy rendszervisszaállítás megoldásnak.

Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX

(#40664) raidx válasza #22237440 (#40659) üzenetére


raidx
őstag

Hogy gyorsabban induljanak a használt programjaid azt a napi használat alapján átmozgatja a lemezen például. De a fene sem tudja mi mindent csinál még.

Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX

(#40665) Воланд válasza general (#40655) üzenetére


Воланд
titán

Legalább a beepitett rendszergazda fiókot engedélyezted? UAC-ot piszkálltad? Mit jelent az, hogy nem tudsz bejelentkezni pontosan?

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#40666) Sweet Lou 6


Sweet Lou 6
addikt

Sziasztok!

A következő lenne a kérdésem:
Adott egy notebook, ami OEM Win8-al jött, azonban a recovery partíció már nem elérhető, mivel SSD-re lett kicserélve a gyári HDD és nem lett klónozva. Tudtommal ezekben az OS kulcsa az UEFI-be van égetve. Ha win10-et akarok telepíteni erre a notebookra, akkor mi a metódus? win8>win8.1>win10? vagy elég win8.1>win10?

sweetlou6.wordpress.com

(#40667) netpeti98 válasza Sweet Lou 6 (#40666) üzenetére


netpeti98
addikt

A 1511-es elfogadja a korábbi változatok kulcsait, sőt az UEFI-ből is ki tudja olvasni. Ha frissíteni szeretnél, akkor mind a 8.0, mind a 8.1 frissíthető egyből.

(#40668) Popes válasza Sweet Lou 6 (#40666) üzenetére


Popes
őstag

Egyből mehet a 10. :K

Deus ex machina

(#40669) Szicskeee


Szicskeee
tag

Sziasztok!

Szeretnek egy HDD-re windows installt tenni de ugy, hogy maradjon meg a masik particio.

Szval az egesznek az a lenyege, hogy a notin nincs kijelzo es amig nincs oprendszer nem indul be a HDMI sem. Ezert kiszedtem a HDD-t es 1 masik notival csinaltam rufussal egy telepitot bejott jo is. Csak valahogy meg kene oldani, hogy legyen emg 1 particio amire tudom telepiteni mert igy nem megy.
Rufus sajnos torli a particiokat igy azzal nem megy, mast pedig nem talaltam:/

(#40670) Sukta 95 válasza #22237440 (#40657) üzenetére


Sukta 95
tag

Ne izgulj, nekem van, hogy felkelek este es latom, hogy vilagit a kijelzo, hiaba van lehajtva a lapos. A gep nem frissit, csak ugy random..

[ Szerkesztve ]

www.maon.hu Online marketing. Neked.

(#40671) general válasza Воланд (#40665) üzenetére


general
addikt

Nem piszkáltam én semmit. Vagy lehet, de nem tudom, hogyan.
Megpróbálom tömören leírni a sztorit, remélem tudsz/tudtok segíteni. Nyilván én állítottam el valamit tudatlanul,mert nem értem az egész fiók dolog logikáját sajnos.

Van egy WDTV mediaplayerem, amivel elvileg hálózaton keresztül el lehet érni a PC-t, de nem tudtam bejelentkezni, nem volt tiszta, milyen felhasználónevet meg jelszót kér. A megfelelő topicban utána kérdeztem, ahol azt javasolták, csináljak egy új felhasználót Win alatt, aztán az Advanced Sharenél engedélyezzem a megfelelő mappákat a filmek eléréséhez. Így is tettem, körülményes volt, nem csináltam még ilyet, de sikerült egy WDTV nevű felhasználót hozzáadnom, meg is jelent. (sajnos a médiaplayer ennek ellenére nem látja a filmeket, pedig már rácsatlakozik a gépre...)
Na innentől nem emlékszem pontosan, de valahogy a már korábban létrehozott outlookos mailcímem lett a felhasználónevem, nem a régi nicknevem, amit még telepítéskor adtam meg anno. A Microsofthoz be tudok jelentkezni ezzel a jelszóval, sőt, amikor ez lett az aktív felhasználónév, a következő bekapcsoláskor már jelszót is kért, nem értem, miért, én nem adtam meg ilyen opciót. Oké, beírogattam innentől mindig, de idegesített, rákérdeztem, hogyan tudom ezt megszüntetni, majd itt, ebben a topiccban tanácsolták, hogy a netplwiz paranccsal el lehet tüntetni. Oké, sikerült. de azt vettem észre, hogy az esti rendszeres beállított backupom nem megy, sőt, ahogy elkezdtem nézelődni rájöttem, hogy gyakorlatilag semmit nem enged csinálni a gépen, rendszergazdai jelszót kér, ami okééééé bakker, de a felugró ablak, amit feljebb linkeltem is, nem ad lehetőséget sehová beírni, szóval mit akar eeez? :-)

Most gyakorlatilag megszűntek a rendszergazdai jogosultságaim, tulajdonképpen vendégfiókba kerülte, de úgy, hogy az eddigi UI megmaradt, tehát nem változott az Asztal, semmi.

Aztán próbáltam mókolni, tényleg 1-2 dolgot változtatni az idióta Gépházban (szörnyű), bejelentkeztem a Microsofthoz is, aztán.... már a következő újraindításnál felugrik ismét az outlookos mailcímemmel a felhasználó, de az eddigi jelszóra nem reagál (nem változtattam jelszót!). Kizártam magam valahogy a saját fiókomból, tehát nem tudom bekapcsolni a gépet, csak a WDTV felhasználóval, amit megint csak nem értek...
Ami pedig totál fura, hogy ha Start gomb, felül a felhasználónál kijelentkezek, kilép, de semmilyen másik fiókot nem ajánl fel, ahová beléphetek. miért nem???

Na most ez van.. szívás. És komoly, mert dolgoznom kéne. Nem a játékból maradok ki...

Vendég szintű fiókba kerültem, nem értem, hogyan,

Jocco07 azt sem lehet behozni, semmit nem enged...

(#40672) saelin válasza Szicskeee (#40669) üzenetére


saelin
veterán

A hdd-re csináltál telepítőt és ugyan arra is akarod telepíteni a wint? :F

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#40673) general válasza Воланд (#40665) üzenetére


general
addikt

Gyakorlatilag szeretnék felhasználót váltani a gépen, visszakerülni Rendszergazdának, vagy hogy mondjam, de nem tudom, hogyan kell.

(#40674) Toby888


Toby888
senior tag

Üdvözletem fórum lakók.A segítségeteket szeretném kérni egy csöppet.Mondom mi van.Adott egy windows 10 egy partición, és ugyan azon a vinyón csináltam még 1 particiót amire felraktam egy win7-et.Nos a win10 nem indul el csak a win7.Betölt a win10 hibajavító menüje, de nem sikerül megjavítania az inditást :/ Ebben szeretném kérni a segítségeteket.

(#40675) Szicskeee válasza saelin (#40672) üzenetére


Szicskeee
tag

Valami olyasmit, sajnos csak a belso hdd-rol tudok bootolni :/

(#40676) King Unique válasza Szicskeee (#40669) üzenetére


King Unique
titán

Ez kicsit zavaros...hogyan csináltál a HDD-re Windows telepítőt, amikor a Rufus eleve csak pendrive-ra / USB HDD-re engedi :F

Windows To Go telepítést is tud, de azt is csak nyilván a fentebb említett két eszközre. Van még USB-eszközökre való fullos Windows telepítéshez a WintoUSB, illetve HDD-re telepítéshez a WintoHDD, amelyeknél lehet partíciót is választani.

Illetve milyen gép az, hogy nem tud USB-ről bootolni? Ha van optikai meghajtó, akkor DVD-ről kell megpróbálni a telepítést.

[ Szerkesztve ]

(#40677) zalman90


zalman90
őstag

üdv :)

egy régebbi pc re amibe AMD athlon 64 3000+ proci, 1gb ddr2 ram és integrált videó kártya van, feldobhatom a win10-et ? :DDD vagy maradjak a 7 nél? :)

Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.

(#40678) cattus válasza zalman90 (#40677) üzenetére


cattus
őstag

Felrakhatod, max. nem fog működni. :D

Én nem nagyon erőltetném, az 1GB RAM nagyon kevés (64 bites rendszerhez már 2 a minimum), meg kérdéses, hogy a processzor támogatott-e.

Do the thing!

(#40679) SP4C3 válasza zalman90 (#40677) üzenetére


SP4C3
veterán

Én a helyedben CD-s (700MB) win7-et raknék rá.

-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com

(#40680) raidx válasza Toby888 (#40674) üzenetére


raidx
őstag

Először telapíteni a régebbi windowst majd az újabbat. A régebi nem ismeri az újabbat ezért nem működik együtt vele. Állítólag az újak mindig felvannak készítve a régivel való együtt működésre.
Valami boot buherával állítólag utólag is megoldható.

Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX

(#40681) Szicskeee válasza King Unique (#40676) üzenetére


Szicskeee
tag

Egy Sony Vaio noti amin nincs kijelzo.Sajnos se HDMI-n sem pedig VGA-n nem ad le jelet mig nincs bebootolva. :/

Van rajta USB boot csak vakon nem tudom megtalalni + neten sem talaltam semmit.

Ha egy masik gepbe berakva feltennek egy WIN10et mukodhet?

Igy csinaltam a FreeNas-al csak hat az azert mas. Sajnos a FreeNas-t le kell csereljem Xpenologyra amit virtualizalni tudok csak WIN10-en.

[ Szerkesztve ]

(#40682) GEPESZ66 válasza zalman90 (#40677) üzenetére


GEPESZ66
veterán

Nekem Athlon X2 4000+ van,de 2GB RAM,WIN10 32bit.
Szívem szerint bővíteném 4GB-ra,s felraknám a 64 bit-es rendszert.
Ez a Dual-Core proci igényeimhez elég.

(#40683) pjen válasza Szicskeee (#40681) üzenetére


pjen
félisten

Biztos hogy telepítés után fog?A Vga kimeneten kéne lenni jelnek.Nekem van egy 6 éves Asus lapos szintén kijelő nélkül ,Op rendszer nélkül is bejelentkezik mindkét kimeneten.

(#40684) Szicskeee válasza pjen (#40683) üzenetére


Szicskeee
tag

Ubuntu live elindul. Kivettem a HDD-t Rufussal felraktam ra es igy teszteltem, hogy nem BGAs-e.

[ Szerkesztve ]

(#40685) Toby888 válasza raidx (#40680) üzenetére


Toby888
senior tag

pedig a win7 látja a 10et, mert be rakta a rendszerválasztó menübe, csak nem tud elindulni valamiért a 10 :/

(#40686) Joccc07 válasza general (#40671) üzenetére


Joccc07
addikt

Akkor viszont: Csökkentett mód ->Vezérlőpult ->Felhasználói fiókok és itt módosítsd a felhasználói fiókok típusát rendszergazdára.
Így már 100%, hogy jó lesz.

[ Szerkesztve ]

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#40687) #97246720 válasza general (#40651) üzenetére


#97246720
törölt tag

ott van az alján...folytatáshoz adjon meg egy rendszergazdai jelszót, tehát ebből az következik, hogy csak rendszergazda módban engedi futni a rendszer...kapcsold ki az UAC-ot...

(#40688) atti1848


atti1848
senior tag

Sziasztok.

A munkahelyemen állunk át a windows 10-kre, de egy problémába ütköztünk. A windows 10 aktiválása nem sikerül belső hálózatról, csak külsőről. Ez valószínűleg a tűzfal miatt van, de engedélyezve van a Microsoft webhelye, IP-je. Azt lehet tudni, hogy milyen IP-t vagy milyen utat használ a 10-s az aktiváláshoz, mit kell engedélyezni a tűzfalon, hogy az aktiválás működjön?? :R :R

06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.

(#40689) #97246720 válasza atti1848 (#40688) üzenetére


#97246720
törölt tag

nem 1 szerveren keresztül meg az aktiválás, szerintem ideiglenesen tiltsátok le a tűzfalat míg aktiváltok...de ha jogtiszta 7-8-8.1-et frissítetek akkor nem kell aktiválás....

(#40690) atti1848 válasza #97246720 (#40689) üzenetére


atti1848
senior tag

Tiszta telepítéssel csináljuk és a gépekhez tartozó windows 7, 8, 8.1 es kulcsokkal aktiváljuk a rendszereket.

[ Szerkesztve ]

06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.

(#40691) A_ScHuLcZ


A_ScHuLcZ
addikt

Sziasztok!

A bash komponenst hogyan lehet előcsalogatni? Ez a módszer nem működött, a fejlesztői mód után nem jelenik meg a telepíthető/engedélyezhető komponensek között még reboot után sem.

ui: azóta találtam valamit, Insider tagság kell hozzá? Ez egy munkahelyi gép, semmilyen felhős vagy hasonló fiókot nem használok rajta (és nem is szeretnék), csak a céges AD fiók van rá beállítva lokálisan.

[ Szerkesztve ]

"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

(#40692) raidx válasza A_ScHuLcZ (#40691) üzenetére


raidx
őstag

Majd ha megjött az évfordulós frissítés. A régiek még nem tartlamazzák.

Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX

(#40693) #58000384 válasza general (#40671) üzenetére


#58000384
törölt tag

Szerintem elég lett volna kikapcsolni a jelszavas megosztást (feltéve ha nincs a hálózaton olyan gép, amitől félted a dolgaid), az online fiókról meg offline-ra váltani, nem is kellett volna a netplwiz. Most meg úgy tűnik, hogy valahogy kivetted a fiókod a rendszergazdák csoportjából. Előtte online fiókra váltottál, aminek a jelszava valószínűleg más, mint az offline fiókodé volt.

A beépített rendszergazdai fiókot korlátozott fiókból nem fogod tudni bekapcsolni. Új fiókot vagy egy rendszergazda, vagy a System tud létrehozni, utóbbihoz egy telepítő és mókolás is kell.

Lehet, hogy gyorsabb kimenteni a fájljaidat (akár másik rendszerből, ha nem férsz hozzájuk), és alaphelyzetbe állítani vagy újratelepíteni a gépet, majd jobban odafigyelni például arra, hogy ne váltson netes fiókra (a gomb mindig ott van, csak nem alapértelmezett). A Win7-et is el tudod ugyanígy rontani amúgy, csak ott még nem volt online fiókra lehetőség.

Spityu27 (#40687): Két kérdés: hogyan kapcsolja ki úgy, hogy nem rendszergazda? Hogyan lesz rendszergazda korlátozott (vagy vendég) fiókból attól, hogy kikapcsolja?

(#40694) general válasza Joccc07 (#40686) üzenetére


general
addikt

nagy nehezen beléptem a csökkentett módba (nálam az F8 az Asus alaplap Boot Menü...) shift lenyomásával újraindítás-így kijön a lehetőség..
na szóval bejön a csökkentett mód. első érdekes dolog, a hiperszuper egerem nem megy csökkentett módban, bárhová dugom (Logitech G502), előtúrtam valami filléres sz@rt, az megy. második érdekes dolog, a Gépházat nem lehet sehogyan elindítani, tehát nem tudok semmit beállítani/átállítani... de még a Start menüt sem tudom előhozni...hiába nyomom a Windows billentyűt, vagy Fájlkezelőben indítanám, nem indul el.

Csökkentett mód hálózattal, ezt indítottam, de előtte a sima Csökkentett módot indítottam, ott sem lehet.

(#40695) #97246720 válasza #58000384 (#40693) üzenetére


#97246720
törölt tag

csökkentett módban van rendszergazda fiók, ha telepítéskor nem adott meg rendszergazda jelszót akkor be tud lépni, ha nem engedi be, akkor sanszos hogy egy kéretlen app babrált bele a rendszerbe

(#40696) Joccc07 válasza general (#40694) üzenetére


Joccc07
addikt

Windows gomb jobb klikk és vezérlőpult?

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#40697) general válasza #58000384 (#40693) üzenetére


general
addikt

igen, már rájöttem, hogy online fiókra váltottam valahogyan, de nekem az nem kell. szeretném visszaállítani, a régi felhasználói accountomba belépni, arra váltani, de nem tudom, hogyan tudom megtenni. :F

sajnos jelenleg én is ott tartok, hogy lehet egyszerűbb újratenni a rendszert... :( csak már annyira belaktam.
szerencsére van MacOs/Hackintosh is aktív, most azon keresztül mentem a dolgaimat.

azért ha tudtok megoldást, örülnék!

(#40698) general válasza Joccc07 (#40696) üzenetére


general
addikt

köszi, ezt nem tudtam. alakul... újraindítok

azt azért nem értem, hogy miért tűnt el a korábbi általánosan használt accountom, a nickneves, amit windows telepítéskor csináltam. nem a rendszergazdai volt, a sima, ez most átalakult az online fiókossá és elvesztette minden rendszergazdai jogát. de miért vajon?

[ Szerkesztve ]

(#40699) #97246720 válasza general (#40697) üzenetére


#97246720
törölt tag

gépház fiók, bejelentkezés helyi fiókkal

(#40700) twine válasza #58000384 (#40693) üzenetére


twine
addikt

Nem kimondottan neked szánom, csak folytatva a témát...
Hiren's boot cd nem segít most win pass resetelésben?
Párszor már használtam win7-ig bezárólag,,de ahogy olvasom működik talán 10-el is...
Feltéve, ha maradt valahogy offline fiók a gépen,,,de ezt pass resetelés közben lehet is látni amennyire emlékszem, hogy mennyi, és milyen felh. fiók van a gépen létrehozva :U

general:
írtad, hogy 25éve PC-vel foglalkozol...és hogy kaotikus számodra a win10, és átláthatatlan...egy apró (talán)segítség..én nem is klikkelgetek win8 óta, mert számomra is is,,és nem is érdekel mit hova "dugtak", ellenben az elmúlt 20 év nem múlt el beőlem sem nyomtalanul,,,úgyhogy win gomb és ütöm amit keresek (vezérlőpult,eszközkezelő,etc....etc...) minek túrjam magam "20" lépcsőn keresztül ha a kereső 0.1másodperc alatt kidobja... ;) :U

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.