Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3926) -FreaK-


-FreaK-
veterán

Az előbb felraktam a 10041-et és rögtön problémám is akadt vele, a felhasználói jogokkal. Korábban Win8.1 alatt engedélyeztem az Administrator fiókot és azt használtam, de gondoltam most "jófiú" leszek és egy sima fiókot használok.

Viszont így nem enged fájlokat menteni letöltéskor egy másik vinyóra, mert hogy nincs jogosultságom hozzá. Ez miért van? Csak a saját download mappájába enged letölteni. Hogy tudok engedélyt szerezni bárhova?
Átléptem ezért inkább Administrator fiókba.

Itt viszont nincs alul a taskbaron a kereső sáv, és a start menüből sem indítható el. Ez valami direkt korlátozás lenne? Úgy sejtem igen, mert a Settings sem nyitható meg...

A vélmenyem a rendszerről eddig (~10p használat után):
Röhelyes. Röhelyes, hogy át kellett ugrani egy teljes verzió számot de a UI továbbra is inkonzisztens, a négyezer éves beállítási paneleket még mindig nem sikerült eltűntetni, pl.: egér beállítások. Komolyan, ez még talán a Win98 alatt is így nézett ki. Ha már új beállítások panel készült, akkor miért nem lehetett mindent alá rakni az új felülettel? Bár az sem tetszik mindenhol, mert túl minimalista lett, hiányoznak az opciók, pl. az update-nél.
A Setting\System-nél rendszeresen bezáródik magától az egész ablak... oké még csak béta..

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.