Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3263) #58000384 válasza tatararpad (#3262) üzenetére


#58000384
törölt tag

Az egységességnek pont az a lényege, hogy nem lehet csak úgy megváltoztatni a működést és a kinézetet (egy bizonyos szinten túl). Nem kell WP vagy Xbox hozzá, elég egy tablet, márpedig jó kis x86-os tabletek vannak, amikre meg nagyon jól jönnek az appok. De ha tablet sincs, akkor sem érdekli az MS-t, hogy egyesek nem akarnak része lenni ennek az "egységnek", mert az a céljuk, hogy akarjanak, így ha később döntenek valamelyik mellett, akkor teljesen ugyanaz a rendszer fogadja őket.

Ha megnézed az alkalmazásokat, akkor látod, mind követi a Win8 dizájnját (nem a játékokról beszélek), köze sincs az Aero-hoz egyiknek sem. Az univerzális appok miatt a jövőben várhatóan jóval nagyobb szerepük lesz, nemrég éppen arról volt szó, hogy miként lehet Xbox-ra is appot készíteni, ami menni fog minden platformon.

Nem azért nem teszik választhatóvá a régi felületeket, mert nem tudják megoldani, hanem mert az egész elképzelésbe nem illik bele egyik régebbi sem. Ha már a Linuxot hoztad példának, ott sem egy kattintás az új téma, ha valaki nagyon akar, keres majd magának megoldást rá Win10 alatt is.

Egyébként jelenleg nem tudni, hogy milyen részek lesznek átlátszóak a felületen, vagy milyen animációk lesznek a végleges kiadásban. Most ronda, ezt nem így fogják kiadni. Én elképzelhetőnek tartom, hogy hasonló felület jöhet még, mint ami a 8 korai változataiban volt.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.