Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31013) #56474624 válasza tomp (#31012) üzenetére


#56474624
törölt tag

Nem veszi be a gyomrod?

Nem a konkrét eseten van a hangsúly, hanem hogy semmilyen hibát (pl. a belassulás is lehet hiba, ami Gépház megnyitásánál mai napig elő-előjön semmi erőforráskihasználtság mellett, ez vajon melyik driver bűne? :F ) nem tapasztalt valaki a megjelenés óta napi több óra aktív használat mellett sem. Te is tapasztaltál, olyat, amit meg én nem, nekem ez új.

És nem arról van szó, hogy nem szimpatizálok a rendszerrel, a kinézetével, felületével, használhatóságával, filozófiájával, mert ha nem szimpatizálnék vele, nem lenne most sem fent fő (és egyedüli) oprendszerként. Igazi indok nekem a szimpátián kívül tényleg nem szól mellette, az én gépemen nem kérdés, hogy jelenleg a 8.1 veri stabilitásban, csak hogy a fontos dolgaimat felhőbe teszem, ez kevésbé fajsúlyos szempont már.

(#31011) Syl:

Olyan is volt már, hogy teljes képernyősre állítottam a start menüt, de nem akart azzá válni, újra kellett indítani, hogy az legyen. Igazi indok persze nem szólt mellette, hogy teljes képernyős legyen, egyszerűen sok dolgot azért teszek, mert tesztelem a működést, próbálom a hibákat előcsalogatni. Talán ezért is jön egy-egy hiba elő nálam, mert jobban forszírozom, mint mások. :U
Persze valami az Istenért sem jön elő, ilyen pl. az alapértelmezett alkalmazások beállítása, nálam úgy marad, ahogy egyszer beállítottam, de sok embernél rendszeresen elállítódik. User error lenne az is? Kétlem. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.