Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29801) vlevi


vlevi
nagyúr

Értesítési központon is lenne mit reszelni.
Ha a jobbalsó sarokban megjelenik egy értesítés, és azt az értesítést "leixelem", attól még az értesítő központ azt mutatja, hogy van új értesítés. De nincs, mert amikor rábökök a fehéren világító ikonra, akkor az rögtön átvált normál állapotra, és csak azt az egy, már elolvasott értesítést mutatja. Amit még egyszer törölni kell onnan, hogy eltűnjön. Tudom, nem halok bele, hogy mégegyetkettőt kell kattintani, de akkoris következetlen, mert ha egy megjelenő popupot törlök, akkor tűnjék el véglegesen. Ezenfelül jó lenne, ha az értesítő központ kezelésénél nem kellene a képernő aljától (a jobbalsó ikon) a képernő tetejéig (értesítések törlése) egerészni.

Vistaboy:"Bezzeg ez a posta egy halom szemét, ha nem Outlook vagy Gmail fiókot akarok beállítani"
Nehogyazthidd. Tegnap, többhavi bélatesztelés után egy gyenge pillanatomban átálltam 7-ről 10-re. Megint adtam egy méglegutolsóbb esélyt a posta appnak, de megint leszerepelt.
Egyfelől nekem nincs outlook fiókom. Illetve van, mert az MS generált egyet, de soha a környékén nem jártam. A Windows Live ID-be is a gamilos emilcímem van beregelve. De a posta appból nem tudom kiirtani az outlukat. Emiatt viszont, mivel ott ficereg, minden levélküldésnél (pl. böngészőben mailto: linkre kattintva) megkérdezi, melyikkel akarom küldeni, vajon-e a működésképtelen outlukkal-é? Gmail szinkron is több sebből vérzik, mert az oda-vissza szinkron között néha órák is eltelnek. Hiába törlök ki a posta appban egy levelet, attól még a gmail.com címen a webes felület mutatja, mint olvasatlan új levél. Élőcsempéje is üzemképtelen. Én már lemondtam róla, előtvettem a jól bevált powershell scriptet, és uninstalltam.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.