Hirdetés

2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15482) MrCsiT válasza daczkó (#15478) üzenetére


MrCsiT
addikt

Köszi a kedvességed, - schawo , neked is - de - mint egyetlen lehetőség - már visszaálltam 8.1-re, hiszen valamin kellett olvasgatnom a hiba után. Ilyen este későn biztosan nem állok neki DVI kábelt keresgélni vagy egyáltalán gondolni rá, 2015-ben.. Grrrr... (meg, egyébként se: legalább lesz okom fúj-olni a MS-t. ;] Ma megkerestem a technikai támogatás telefonszámát. Holnap lesz velük egy kis elbeszélgetésem..)

Ám, Te, daczkó, hát csak nem válaszoltál a kérdésemre: kipróbáltad, hogy ez valóban működik? Lásd, én is tudok linkelni hivatalos infót - fentebb megtettem - hogyan érhető el telepítő médiáról a csökkentett mód, épp csak rohadtul nem az a menüpont van a telepítő futtatásakor, mint az oktatóanyagban. Ezért kérdezem: próbáltad, valóban működik?

Ezt a hsz-t találtam itt korábbról. Ezek szerint, ha nincs TV-re kötve a gépem, így jártam, nem lesz jelem Display Porton? Na, ez már a "jóvan, kaccsojja ki" - szint.

Hagyom mára a francba az egészet.

Vajon, ha már volt fent a W10, és azt is olvastam, hogy aktivált, akkor- annak ellenére, hogy visszaálltam - elvileg nekiugorhatnék a tiszta telepítésnek? hiszen a PC-azonosítóm már megképezték? :)

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.