Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Rég jártam errefelé, de most itt vagyok egy kérdéssel.
Öcsémnek nemrég váltottuk le a Windows 7-et Windows 10-re. Frissítéssel akartuk először, de mindig hibába futott. Addig egy 5400-at forgó HDD volt a gépben, de mivel arra az azon lévő rendszerre nem lehetett frissíteni, így a HDD-t kivettük az ment egy külső házba, a laptopba pedig került egy 2,5-ös SSD. Vettünk hozzá eredeti kulcsot, és az SSD-re felraktuk a rendszert. 10 Home került rá, mert Windows 7 Home Prof is volt amúgy is a gépen. Ment is szépen a laptop ez idáig, eszközkezelőben semmi hibajelenség, látszólag a 10 minden szükséges drivert felrakott, de jött egy hiba. Röviden összekötötte öcsém a laptopot a VT-vel HDMI kábellel. A kép át is megy, de hang nem. Ha fel akarom rakni a dedikált VGA driverét, integrált Intel VGA driverét, vagy a hang driverét akkor azt nem engedi, de hibakódot sem ír ki, csak egy piros nagy x-et amit csak bezárni lehet. HDMI kábel jó, az én laptopommal átmegy a kép mellett a hang is.Ilyenkor mi a hiba forrása? Windowsban van a hiba vagy a laptopban? A laptop az egy öregecske Acer Aspire E1-572G.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- CORSAIR K100 AIR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi