Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13936) Vistaboy válasza katarn67 (#13928) üzenetére


Vistaboy
veterán

"A "Minden alkalmazásnál" túl nagyok az ikonok, emiatt sokáig tart legörgetni. A semminél persze jobb."

Rákattintasz az egyik betű összefoglalóra, és láss csodát, feljön a komplett ABC, ahonnan egy kattintással kiválaszthatod, amit szeretnél:

Nekem meg épphogy tetszik ez a megoldás, nem kell állandóan előhívnom a kezdőképernyőt, hanem mindent egy helyen megtalálok.

A többiben nagyjából egyetértünk, a fehér címsorok engem is idegesítenek, legalább az aktív ablak lehetne olyan színű, amit beállítasz. Mondjuk nekem elég az a paletta, ami van, nem hiányolom a teljes RGB színskálát. Ami az Edge-et illeti, azt ugyanaddig használtam én is, mint az Explorert: amíg letöltöttem a Chrome-ot. :) A minimalista design annyira nem zavaró, megszoktam már Win8 alatt, engem a funkcionalitás, sebesség és stabilitás érdekel, abban pedig nagyjából hozza a 8-as szintjét, később pedig javulni is fog.

Ami viszont nálam nincs jelen, az a lassú boot, start menü is gyorsan nyílik meg, a programok is jól futnak - akad persze pár, ami nem működik, de ez minden új OS esetén így van. Az automata frissítés pedig még nálam nem okozott komolyabb gondot, a Win8 alatt is engedélyezve volt.

Nagyjából ennyi, bár még csak egy napja használom, de azt kell mondjam, nekem tetszik. Akad pár dolog, ami nem ott van, mint a Win8 esetén - pl. a képernyőkímélőt 10 percig kerestem -, de ha egyszer megvannak, megjegyzi az ember.:)

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.