Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13826) Joci10


Joci10
őstag

Elnézést, ha már többször átrágott csontot veszek újra elő; de nem tudom végigolvasni az egész topic-ot, a véletlenszerű beleolvasás meg nem hozott eredményt. :) Szóval lenne egy kérdésem, amihez jöjjön a felvezetés...

Az addig tiszta, hogy egy legális retail Win7/8.1 rendszerről lehet frissíteni Win10-re. Az is tiszta, hogy innentől a Win10 géphez kötött lesz; és azzal sincs értelmezési gondom, hogy ha nem tetszik, akkor 1 hónapon belül visszatérhetek (dowgrade-del) az eredeti rendszerre. Sőt, még az is egyértelmű, hogy amíg a Win10 él, addig a korábbi oprendszer nem használható.
Viszont innen jönnek a kérdések:

- Ha egy adott gépen fent van az upgrade Win10, akkor csak downgrade-del tudok visszatérni a korábbi oprendszerre, vagy simán 'legyalulva' is visszarakhatom az eredeti install lemezről (hiszen elvileg már a Win10-hez csatolódott a program felhasználói kulcsának használati joga - vagy ezt rosszul tudom)?
--- Ha igen, akkor megtehetem-e ezt az 1 hónapos határidő után is (amikortól már elvileg nincs dowgrade jogom)?
------ Ha ez utóbbira nem a válasz, akkor egy géphalál (sok alkatrész cseréje után) már se korábbi oprendszer, se Win10 (se régi gép)? Vagy itt a MS ügyfélszolgálatával való egyeztetés után (egy kis emberség használatával) újra használhatom valamelyiket?

Előre is köszi, ha valaki venné a fáradtságot, és válaszolna. :)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.