Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13663) Rent


Rent
senior tag

Sziasztok!

Frissítenék win 8.1 ről (még egyetemen kaptam msdn-es), mivel még automatikusan nem kínálja fel a frissítést, ezért megpróbáltam a mediacreationtool-al.

Első változatban átállítottam a régiót Egyesült Államokra, a nyelvet angolra, majd restart után a mediacreation szépen angolul futva letöltötte úgy 5 óra alatt a win 10-et, majd persze szürke volt az a lehetőség, hogy az alkalmazások megmaradjanak, mondván más nyelvet választottam (itt már magyarul ment újraindulva amúgy a mediacreationtool, holott angolra volt állítva a win).

Ezután alkalmazás bezár (majd szépen törölte is az addig leszedett win10-et..), majd nyelv és régió visszaállítva magyarra a win8.1 alatt, restart, mediacreationtool újraindít, majd ez már egyből magyarul futott, viszont 5 óra után miután újra letöltötte, megint nem engedte az alkalmazások megtartásával frissíteni a rendszert, mondván, hogy más nyelvet választottam.

Szerintetek? Ha már esetleg többször is előfordult volna ez a kérdés, akkor elnézést.
Szerintem ez ultra gáz, hogy a végén írja ki, hogy nem lehetséges az alkalmazások megtartása, valamint bezáráskor le is törli az egészet, hogy kezdhesd elölről a letöltést. Persze és hogy miért nem figyelmeztet erre a legelején?!

Köszi a válaszokat!

Átraktam a megfelelő topikba! :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.