- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #136163 üzenetére
Eddig se voltak pontosak:
"Something happened" (de mi?)
"Az eszköz/fájl használatban van..." (mi használja?)Szerintem elképzelhető amikor megjelenik a 11, mégis fel lehet erőltetni a telepítővel, azért elég sok amúgy működő gépnek nincs tpm vagy van csak nincs bekapcsolva. Ez megint nem lesz egy sima roll out.
A kiszivárogtatott változat és az insider buildek mennek nélküle is, a mókoláshoz nem értek, esetleg majd win10 iso-ból install.esd/wim kiveszed és cseréled a 11-ben, biztos lesz okosított iso amivel kikerülhető ez a követelmény. Szóval én sokat nem adok erre a pc check programra, már win10 buildek esetében is volt olyan az upgrade assistant kiírta nem lehet, aztán isoból erőből simán. Nálunk egyik gép rendben lesz, másikon még win10 támogatva, azt már cserélni kellene és akkor már inkább mac.
Nem estem hasra a maitól, a leaknél újabbat nem nagyon meséltek, a hat éve szar animációkat és ui hibákat javítottak végre hurrá, a gagyi áruháznak az android és amazon miatt talán lesz használója is, teams integráció nekem ugyanolyan mindegy mint a skype, ha uwp dolgok jobbak lesznek akkor már jó. Fájlkezelő nem nagyon változott, nem mutattak új mail, naptár, képek, gépház használat közben, nem mutatták a dark mode végre kész van? Amit mutattak a news feed bullshit nem érdekel. Beismerték végre évi két "nagy" frissítés nem megy nekik, újra évi egy lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest