Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#129438) mufi


mufi
senior tag

Sziasztok, nem tudom jo helyre irok -e, de megprobalom hatha koze van a windowsnak a dologhoz, aztan lehetne talan meg segiteni...
Szoval egy dell M4700-as laptopot szetszereltem tegnap, kipucoltam, majd tettem a 750GB-os HDD melle (ketto particio volt rajta, egy C rendszerparticio es egy D particio) egy mSATA SSD-t.
Elinditottam a Windowst, minden jo volt de eszre vettem, hogy valami @BitLocker@ zarolta a D particiomat - eddig nem is hallottam errol, meg nem is tettem fel BitLockert. Kiszedtem az SSD-t, probltam inditani a Windowst de azt irta ki, hogy hiba tortent, nincs megfelelo "bootdevice", es probaljam meg ujrainditani...na ezt megtettem parszor, de semmi, ugyhogy mentem a repair-re, ami ma hajnalban fejezodott be - mert idokozben elmentem aludni.
Win mukodik rendesen, beloggolok, hat most latom, hogy a D particio eltunt, viszont a C annyival nagyobb lett es azt hiszem kb annyi szabad hely van most a C particion mint amennyi kb tegnap lett volna a C+D particion.
Probaltam feltenni egy recovery progit es a Win azt az uzenetet irta ki, hogy ne tegyek fel olyan particiora programot amelyen "lost data" van mert veglegesen is elveszhetnek a dolgok.

Az ilyen Win recovery miota torli a fajlokat, nem formatalast csinaltam, az ilyen adattorlesre altalaban rakerdeznek....?
Szerintetek van ra mod, hogy megtalaljam az elveszett adatokat? Koszi elore is.

[ Szerkesztve ]

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.