Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#129041) King Unique válasza Huvi00 (#129038) üzenetére


King Unique
titán

Az előző válaszban linkelve van a helyreállítási, javítási lehetőségekkel kapcsolatos hozzászólás is, ott szemléltetve a rendszerindítás javítása, stb. Tessék elolvasni és szükség esetén helyesen alkalmazni, ennyi!
A mellékelt screenshot alapján az látszik, hogy BIOS/MBR séma szerinti telepítés, meg az is, hogy nem sikerült megfelelően kivitelezni... A lemez 0-n az a 99 MB-os partíció nem világos minek a "maradéka", de az világosan látszik, hogy helyette a lemez 1-re került a rendszerindítás és az lett aktív, nem a lemez 0-n a C előtt lévő System Reserved (esetedben nincsen), vagy maga a C partíció. Viszont ez esetben ha a lemez 1 nincsen eltávolítva/törölve stb., akkor működik, bootol gond nélkül a Windows 10. Vagyis nem világos, hogy ehhez, illetve a bootolási problémához mi köze van egy másik HDD eltávolításának? :F

"Másik HDD ami szinte üres kivettem mert nem kell bele. Ki vettem el inditottam és ugyan az a baj ott is."

Ha ott is ilyet sikerült összehozni a nem megfelelő telepítés miatt, majd a HDD eltávolításra került, akkor nem meglepő... De jó esetben akár ilyenkor is megoldható a javítás, amiről BIOS/MBR, vagy más néven legacy/CSM szerinti telepítésnél már volt szó itt.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.