Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#123016) mattheus válasza King Unique (#123013) üzenetére


mattheus
őstag

Köszönöm a részletes magyarázatot.

Nem akartam két topic-ot is spammelni kérdéseimmel (úgy látszik sikerült), de sajnos nehéz eldönteni sokszor, hogy mit szabad még megkérdezni és mit nem. Aztán persze vagy kap az ember a fejére vagy nem, hangulattól függően.

A kérdéseket azért ebben a formában tettem fel, mert hátha segítség lehet kiindulási alapként a topik gazdának, hogy feltöltve azt az összefoglalóba, kicsit csökkentse az oldal komment terheltségét.

Egyébként azt kell hogy mondjam kb. 25 Youtube videos összefoglaló megnézése és legalább egy tucat cikk elolvasása után, nehéz egy egységes képet kialakítani, hogy mi a legjobb telepítési metódus, mert mindenki szinte kisebb vagy nagyobb mértékben mást mond, de úgy érzem ekkora mértékű mintavételezéssel már talán nem lesz gond.

A telepítéssel én is megbirkózok, de szeretek körültekintő lenni, és ezért volt a sok-sok kérdés és nem azért, mert halvány gőzöm sincsen róla.

Végezetül, tudom, hogy alapesetben nincs nagy különbség az a SATA vs. NVMe között hétköznapi körülmények között (Windows boot, Játék betöltés), de mivel konkrét tanácsot senki nem tudott adni az eredeti problémámra (miért lassú a Windows 10 betöltése), így kénytelen voltam én is lépni az ügyben, hiszen nem akarom elhinni, hogy minden szempontból jobb gépen, kevesebb program használatával, majdnem 3x annyi időt vesz igénybe a betöltés.

Annak ellenére lassú egyébként, hogy az interneten összes fellelhető tanácsot megnéztem, legyen az BIOS, Windows vagy hardveres tanács (SATA kábel csere) .

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.